Back

ⓘ Divisi Barisal




Divisi Barisal
                                     

ⓘ Divisi Barisal

Divisi Barisal nyaéta salah sahiji divisi di Bangladés. Divisi ieu wawatesan jeung Divisi Dhaka di kalér, Teluk Benggala di kidul, Divisi Chittagong di wétan, sarta Divisi Khulna di kulon. Ibu kotana, Kota Barisal, aya di Délta Walungan Gangga.

                                     

1. Distrik

Divisi Barisal dibagi kana 6 distrik zila ngawengku 39 upazila. Unit pamaréntahan nu leuwih leutikna nyaéta 353 union parishad, 3.159 mouza, 12 munisipalitas, 25 distrik kota, sareng 4.163 désa.

                                     
  • Benggala di wewengkon kidul Bangladés. Kota Barisal minangka ibu kota ti Divisi Barisal jeung Distrik Barisal Speech of Mayor on Spacial Intarnational
  • India di kalér, Divisi Barisal di kidul, Divisi Chittagong di tenggara, Divisi Sylhet di wétan, Divisi Rangpur di kalér - kulon, sarta Divisi Rajshahi jeung
  • administratif tingkat I nyaéta divisi Basa Benggala: ব ভ গ Bibhag Unggal divisi dibéré ngaran dumasar ibu kotana: Barisal বর শ ল Borishal Chittagong
  • Distrik Gazipur, Bangladés Gazipur, Divisi Barisal Bangladés Gazipur, Divisi Chittagong, Bangladés Gazipur, Divisi Dhaka, Bangladés Gazipur, Délhi Ghazipur
  • kana 7 divisi administratif, nu mana ngaranna dumasar kana ibu kotana: Barisal Chittagong, Dhaka, Khulna, Rajshahi, Sylhet, jeung Rangpur. Divisi dibagi

Users also searched:

...
...
...