Back

ⓘ Lagu Kabangsaan Saudi Arabia




                                     

ⓘ Lagu Kabangsaan Saudi Arabia

Lagu Kabangsaan Saudi Arabia nyaéta lagu kabangsaan nasional ti Saudi Arabia nu diresmikeun pamakéaannana dina taun 1950 sarta dianyarkeun deui dina 1984 kalawan parobahan dina rumpakana.

                                     

1. Tumbu kaluar

  • The Royal Embassy of Saudi Arabia in Washington, DC has an Audio page that includes the National Anthem in both vocal and instrumental versions.
  • Saudi Arabia: an-Nasheed al-Wataniy - Audio of the national anthem of Saudi Arabia, with information and lyrics
                                     
  • Karajaan Saudi Arabia Basa Arab: المملكة العربية السعودية nyaéta nagara panglegana di Semenanjung Arab. Nagara ieu wawatesan jeung Jordania di kulon
  • Raja Saudi Arabia nyaéta pupuhu nagara jeung pamingpin absolut Saudi Arabia Anjeunna mibanda tugas salaku pupuhu Monarki Saudi - Wangsa Saud. Sang Raja
  • Saudi Arabia Basa Arab: شعار السعودية nyaéta lambang nagara Saudi Arabia nu disahkeun pamakéannana dina 1950. Dumasar kana Konstitusi Saudi Arabia
  • Bandéra Saudi Arabia Basa Arab: علم المملكة العربية السعودية nyaéta bandéra anu dipaké ku pamaréntah Saudi Arabia saprak 15 Maret 1973. Bandérana mangrupa
  • Riyal Saudi Arabia Basa Arab: ريال Riyāl, Kode ISO 4217: SAR nyaéta mata uangna Saudi Arabia disingget jadi ر.س atanapi SR Saudi Riyal Mata uang
  • of Saudi Arabia Saudi Arabia Ministry of Higher Education of Saudi Arabia 2010 - 08 - 04. Diakses tanggal 2012 - 06 - 28. Kingdom Kings Saudi Arabia Ministry
  • mibanda lagu kebangsaan nu béda jeung nagara indungna. Lagu kabangsaan Bandéra nasional Lagu karajaan Daptar lagu patriotis Lagu kabangsaan nasional
  • Saudi Arabia dibagi kana 13 propinsi Basa Arab: مناطق إدارية manatiq idāriyya, tunggal منطقة إدارية mintaqah idariyya Unggal propinsi dibagi kana
  • glance Saudi Aramco. The Saudi Arabian Oil Company Saudi Aramco is the state - owned oil company of the Kingdom of Saudi Arabia Contact Us. Saudi Aramco

Users also searched:

...