Back

★ Kapangurusan Bareng Kasenian jeung Budaya Turk



Kapangurusan Bareng Kasenian jeung Budaya Turk
                                     

★ Kapangurusan Bareng Kasenian jeung Budaya Turk

Kapangurusan Bareng Kasenian jeung Budaya Turk nyaéta hiji organisasi budaya internasional kaayaan nagara, jeung hiji populasi tina Turk, ngagunakeun basa sunda anu asup kana rungkun basa Turk.

                                     

1. Sajarah

Organisasi ieu geus datang ti panglawungan-panglawungan dina taun 1992 dina Baku jeung Istanbul, di mana menteri budaya ti Azerbaijan, Kazakhstan, Éta, Uzbekistan, Turki, jeung Turkménistan nyatakeun komitmenna ka gawé babarengan dina hiji pigura budaya, babarengan. TÜRKSOY a diadegkeun ku hiji kasapukan ditandatanganan dina bulan juli 12, 1993 di Almaty.

Dina taun 1996, hiji gawe bareng jeung resmi antara TÜRKSOY jeung UNESCO ieu dimekarkeun, mimilukeun konsultasi jeung ngagambarkeun hubungan bulak-balik.

Dibéwarakeun yén TÜRKSOY bakal diintegrasikeun ka Turk, hiji organisasi nagara-nagara nu Turk, nu diadegkeun dina 2009.

                                     
  • Tambihannana, Kapangurusan Bareng Kasenian jeung Budaya Turk diadegkeun di Almaty, Kazakhstan dina 1992 sarta Majelis Parlemén Nagara - Nagara Turk diadegkeun

Users also searched:

kapangurusan bareng kasenian jeung budaya turk,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →