Back

ⓘ Demi Lovato



Demi Lovato
                                     

ⓘ Demi Lovato

Demi Lovato) nyaéta saurang panyanyi kabangsaan Amérika. Demi ngajalakeun masa leutikna di Dallas. Album perdana ieu téh Dont Forget anu dirilis dina 2008. Saméméh ngarilis album kahiji, anak kadua ti tilu duduluran ieu kungsi menyanyi pikeun album kompilasi film Camp Rock jeung judul lagu" This Is Me".

Demi ngamulai karir di dunya musik liwat lagu This Is Me anu asup dina album original soundtrack Camp Rock 2008. Sataun saterusna, Demi geus boga album perdana Dont Forget 2008 kalayan hits single" Dont Forget” sarta" La Land” anu bergenre genre pop rock. Dina album ieu Demi suksés meunang pangrojong ti sawatara panyipta-panyipta, antara séjén Miley Cyrus sarta Jonas Brothers. Saterusna dina pertengahan taun 2009, Demi ngarilis album" Here we go Again”.

Lagu Skyscraper meunang sentuhan béda. Aransemén musik dijieun ku Joe Jonas anu geus biasa jeung karakter vocal Demi. Pangalama Joe Jonas berkarir di industry musik salila 3 taun méré warna sorangan pikeun lagu" Skyscraper”. Ditambah improvisasi Demi nyieun lagu ieu kadéngé Skyscraper’. Leuwih powerfull sarta nonjolkeun range vokalna anu beuki asak sarta pinuh kalayan penjiwaan. Urang baris terhanyut sarta ngarasa" teu biasa lamun teu ngadéngé sora Princess Demi”.

                                     

1. Diskografi

Album Studio

  • Confident 2015
  • Tell Me You Love Me 2017
  • Demi 2013
  • Here We Go Again 2009
  • Unbroken 2011
  • Dont Forget 2008

Album Mini

  • Moves Me 2008
  • iTunes Live from London 2009
  • Be Like a Pop Star 2007

Album Live

  • Demi Lovato: Live: Walmart Soundcheck 2009
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →