Back

ⓘ Antartika Brasil




Antartika Brasil
                                     

ⓘ Antartika Brasil

Antartika Brasil nyaéta ngaran ti wewengkon Antartika kiduleun 60° lintang kidul, sarta ti 28° imbit kulon nepi ka 53° imbit kulon, diajukeun salaku Zone of Interest ku sarjana géopulitis, Therezinha de Castro. samentara inti perkawis panunjukan éta teu pernah diterangkeun bener-bener, sarta formalna teu silih sihung jeung klaim Argéntina sareng Britania Raya nu géografisna patumpuk-tumpuk jeung wewengkon ieu.

                                     

1.1. Rujukan Bibliograpi

  • Flags of the World - Antarctica
  • Schmied, Julie. La Política Antárctica de los Países Latinoamericanos. Madrid: Instituto de Cuestiones Internacionales, 1988.
  • Moneta, Carlos J., ed. La Antártida en el Sistema Internacional del Futuro. Buenos Aires: Grupo Editor Lationoamericano, 1988.
  • WorldStatesmen - Antarctica
  • Child, Jack. Antarctica and South American Geopolitics: Frozen Lebensraum. New York: Praeger, 1988, Chaper 6.
  • Coelho, Aristides Pinto. "Novas tendências". Boletim Antártico, no. 4, Jan 1985.
  • Castro, Therezinha. "Antárctica: Assunto do Momento". Revista de Clube Militar Brasil, 1958.
  • Peta némbongkeun Antartika Brasil
  • Dodds, Klaus. Geopolitics in Antarctica: views from the Southern Oceanic Rim. Chichester ; New York: Published in association with Scott Polar Reséarch Institute, University of Cambridge by J. Wiley, 1997.
  • Antarctica, But Sliced Differently
  • W.L. de Freitas, A Antártica no contexto do Sistema Interamericano e a paz nas Américas, Colégio Interamericano de Defesa, Washington, D.C.
  • Castro, Therezinha. Atlas-Texto de Geopolítica do Brasil. Rio de Janeiro: Capemi Editora, 1982.
                                     

2. Tumbu kaluar

  • Komite Parleméntér Antartika Brasil - Loka resmi
  • Loka Kamentrian Proyék Antartika Lingkungan Brasil
  • Loka Program Antartika Angkatan Laut Brasil
  • Loka resmi Program Antartika Brasil
  • Puseur Météorologi Nasional di Stasion Com. Ferraz Antarctic - webcams langsung sarta data cuaca ti Markas Antartika Brasil.

Citakan:Brazil topics

Citakan:Antarctica navbox

                                     
  • dina 8 téritori di Antartika Nagara - nagara ieu geus ngusahakeun nempatkeun panénjoan jeung fasilitas panalungtikannana di Antartika di wewengkon nu diklaimna
  • kalér, Brasil sareng Uruguay di kalér - wétan, sarta Chili di kulon jeung kidul. Klaim Argéntina kana Antartika katunda ku ayana Traktat Antartika 1961.
  • Atlantic kidul jauh bagian ti Samudra Kidul didénuklirisasi ku Traktat Antartika Tapi, sababaraha kapuloan di Tonggongan Atlantik Tengah, téritori peuntas
  • Diklaim oleh Argentina. Biasanya digolongkan sebagai bagian dari kawasan Antartika karena kedekatan jarak Kepuloan itu tidak memiliki populasi permanen
  • von Bellingshausen jeung Mikhail Petrovich Lazarev manggihan daratan Antartika 1825 Kongrés AS nyatujuan kana Wilayah Indian kiwari Oklahoma ngalancarkeun
  • tungtung pangkidulna ngra ieu. Cilé ngaku 1, 250, 000 km² wewengkon di Antartika Banknotes and Coins. Chilean Central Bank. Retrieved on 2007 - 11 - 11. Reversed
  • Edward Bransfield nempo Bobojong Trinity sarta ngaku geus manggihan Antartika 1826 Jambatan Suspénsi Menai dibuka, dianggap minangka jambatan suspénsi
  • t s é Nagara Kelompok 15 G - 15 Anggota Aljazair  Argéntina  Brasil Chili  India  Indonésia  Iran  Jamaika  Kénya  Malaysia  Méksiko  Mesir 
  • t s é Nagara Kelompok 15 G - 15 Anggota Aljazair  Argéntina  Brasil Chili  India  Indonésia  Iran  Jamaika  Kénya  Malaysia  Méksiko  Mesir 

Users also searched:

...
...
...