Back

ⓘ Saint-Martin




Saint-Martin
                                     

ⓘ Saint-Martin

Saint-Martin, resmina Koléktivitas Saint-Martin, nyaéta hiji koléktivitas peuntas laut Perancis nu aya di Karibia, ngawengku bagian kalér ti pulo Saint Martin sareng sababaraha islét. Bagian kidul pulona, Sint Maarten, mangrupa salah sahiji nagara konstituén Karajaan Walanda.

                                     

1. Tempo ogé

  • Walanda Karibia
  • Karibia
  • Daptar pulo nu kabagi
  • Sajarah St. Martin
  • O sweet Saint-Martins Land lagu kabangsaan dwinagara ti Saint-Martin/Sint-Maarten
  • Kapuloan Leeward
  • Pulo Saint Martin
  • Sint Maarten
  • Departemén jeung téritori peuntas laut Perancis
                                     

2. Tumbu kaluar

  • Loka resmi koléktivitas Saint-Martin
  • Loka resmi Biro Pariwisata Saint-Martin
Atlas Saint Martin France Wikimedia, ngandung peta ngeunaan Saint Martin France.
  • Éntri Saint Martin di CIA World Factbook
                                     
  • Gambar: Flag of the Collectivity of Saint Martin png Bandéra Perancis tricolore nyaéta bandéra resmi nu dipaké di Saint - Martin Aya 2 bandéra teu resmi, nu hiji
  • Maarten Saint Martin jeung kaléreun St Kitts. Puérto Riko aya 240 km kuloneunnana. Hindia Kulon Perancis Laut Karibia Kapuloan Leeward Daptar inohong Saint Barthélemy
  • .mf téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét anu diancokeun pikeun Saint Martin
  • ieu ngawengku bagian kidul ti pulo Saint Martin nu kalérna nyaéta koléktivitas peuntas laut Perancis, Saint - Martin Ibu kotana nyaéta Philipsburg. Saméméh
  • Saint Lusia Basa Inggris: Saint Lucia Basa Prancis: Sainte - Lucie nyaéta hiji nagara pulo di Laut Karibia beulah wétan, di watesna jeung Samudra Atlantik
  • Saint Vincent jeung Grénadin Basa Inggris: Saint Vincent and the Grenadines nyaéta hiji nagara kapuloan di Antillen Leutik. Nagara ieu legana 389 - square - kilometre
  • Féderasi Saint Kitts jeung Névis Basa Inggris: Federation of Saint Kitts and Nevis ogé kawanoh salaku Féderasi Saint Christopher jeung Névis Basa Inggris:
  • Perancis: 2 sénator Kaledonia Anyar: 1 sénator Saint Barthélemy: 1 sénator Saint Martin 1 sénator Saint Pierre jeung Miquelon: 1 sénator Wallis jeung
  • kagaréjaan: Christ Church Saint Andrew Saint George Saint James Saint John Saint Joseph Saint Lucy Saint Michael Saint Peter Saint Philip Saint Thomas St. Géorge
  • Anguilla aya di wétaneun Puérto Riko sareng Kapuloan Virgin sarta kaléreun Saint Martin Wewengkonna ngawengku pulo Anguilla, kira - kira 26 km 16 mi panjangna

Users also searched:

...
...
...