Back

ⓘ Saint-Barthélemy




Saint-Barthélemy
                                     

ⓘ Saint-Barthélemy

Saint Barthélemy, resmina Koléktivitas téritorial Saint Barthélemy, nyaéta hiji koléktivitas peuntas laut Perancis. Mindeng disingket Saint-Barth atanapi St. Barts, padumuk aslina nyebutanna Ouanalao. Koléktivitas ieu mangrupa bagian ti Kapuloan Leeward jeung aya di Karibia beulah kalér-wétan, sarta aya kl. 35 km tenggaraeun Sint Maarten/Saint Martin, jeung kaléreun St Kitts. Puérto Riko aya 240 km kuloneunnana.

                                     

1. Tumbu kaluar

  • Gustavia Harbor/Port de Gustavia loka resmi Basa Perancis
  • Éntri Saint Barthelemy di CIA World Factbook
  • Histoire et aménagement linguistique à Saint-Barthélemy Basa Perancis
  • Comité Territorial du Tourisme loka badan pariwisata Basa Perancis
  • Koléktivitas Saint Barthélemy loka pamaréntah resmi Basa Perancis

Citakan:Swedish colonies

                                     
  • .bl téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Saint Barthélemy
  • Saint - Martin, resmina Koléktivitas Saint - Martin Basa Prancis: Collectivité de Saint - Martin nyaéta hiji koléktivitas peuntas laut Perancis nu aya di
  • Saint Lusia Basa Inggris: Saint Lucia Basa Prancis: Sainte - Lucie nyaéta hiji nagara pulo di Laut Karibia beulah wétan, di watesna jeung Samudra Atlantik
  • Saint Vincent jeung Grénadin Basa Inggris: Saint Vincent and the Grenadines nyaéta hiji nagara kapuloan di Antillen Leutik. Nagara ieu legana 389 - square - kilometre
  • Perancis: 2 sénator Kaledonia Anyar: 1 sénator Saint Barthélemy 1 sénator Saint Martin: 1 sénator Saint Pierre jeung Miquelon: 1 sénator Wallis jeung
  • Féderasi Saint Kitts jeung Névis Basa Inggris: Federation of Saint Kitts and Nevis ogé kawanoh salaku Féderasi Saint Christopher jeung Névis Basa Inggris:
  • kagaréjaan: Christ Church Saint Andrew Saint George Saint James Saint John Saint Joseph Saint Lucy Saint Michael Saint Peter Saint Philip Saint Thomas St. Géorge
  • kagaréjaan sarta 2 depéndensi: Kagaréjaan Saint George Saint John Saint Mary Saint Paul Saint Peter Saint Philip Depéndensi Barbuda Redonda Katrangan:
  • Wewengkon ieu ngawengku bagian kidul ti pulo Saint Martin, nu kalérna nyaéta koléktivitas peuntas laut Perancis, Saint - Martin. Ibu kotana nyaéta Philipsburg
  • kalér - kuloneun Trinidad jeung Tobago, kalér - wétaneun Vénézuéla, jeung kidul - kuloneun Saint Vincent jeung Grenadines. Daptar inohong Grénada Kapuloan Windward Adkin

Users also searched:

...
...
...