Back

ⓘ Martinik




Martinik
                                     

ⓘ Martinik

Martinik nyaéta hiji pulo di Laut Karibia beulah wétan, kalawan aréa darat 1.128 km 2. Saperti Guadeloupe, Martinik mangrupa wewengkon peuntas laut Perancis, ngawengku 1 departemén peuntas laut. Ka kalér-kulonna aya Dominika, ka kidulna aya St Lucia, jeung ka tenggarana aya Barbados. Kawas departemén peuntas laut lianna, Maritnik mangrupa salah sahiji ti 27 régiona Perancis jeung hiji bagian integral ti Républik.

Minangka bagian ti Perancis, Martinik mangrupa bagian ti Uni Éropa, jeung mata uangna nyaéta Euro. Basa resmina nyaéta Basa Perancis, sanajan loba padumuk nu maké Kréol Antillen Créole Martiniquais.

                                     

1. Tumbu kaluar

Pamaréntah
  • Prefecture Région Martinique - Loka resmi
  • Loka resmi Déwan Régional Martinik
Informasi umum
  • Atlas Martinique Wikimedia, ngandung peta ngeunaan Martinique.
  • Martinik di Open Directory Project
Pelesir
  • Otoritas Wisata Martinik - Loka resmi

Citakan:Martinique topics

Citakan:Regions of France Citakan:Departments of France

Citakan:Expeditionary Raids of the CSS Alabama

                                     
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos  Kapuloan Virgin Britania Perancis Guadelup  Martinik St. Barthélemy  St. Martin Walanda Aruba  Bonére  Kuraso  Saba 

Users also searched:

...
...
...