Back

ⓘ David Beckham



David Beckham
                                     

ⓘ David Beckham

David Robert Joseph Beckham OBE dibabarkeun ping 2 Mei 1975. Manéhna téh saurang pamaén bola Inggris anu dibabarkeun di Leytonstone, London. Manéhna nyaéta saurang gelandang pikeun Real Madrid ogé kapten tim nasional Inggris.Manéhna kawentar ku sabab kamampuhna dina maén bal jeung tendangan bébas na anu sering ngabahayakeun gawang batur, ogé ku sabab manéhna kawin jeung Victoria Adams/Victoria Beckham. Manéhna lila ngawangun karirna di Manchester United.

                                     

1. Manchester United 1995-2003

Beckham mimiti néken kontrak YTS pemuda skema pelatihan jeung United taun 1991, tuluy ngiluan Liga nalika taun 1995,nalika umurna 19 taun.Taun satuluyna manéhna jadi pamaén sayap dina Premiership jeung Piala FA.Nalika musim 1998-1999,manéhna jadi bagéan ti tim United anu meunangkeun "treble" - Premier League, Piala FA jeung Liga Champions, hiji préstasi anu can pernah aya saméméhna di dunya maén bal Inggris anu dibingbing ku Alex Ferguson.

                                     

2. Real Madrid 2003

Ping 17 Juni 2003, Beckham néken kontrak opat taun jeung Real Madrid,Spanyol,anu hargana nepi ka 35000000 € £ 25 juta, 41 juta USD.Beckham meunangkeun kauntungan anu loba lian ti gajihna salaku pamaén bola, manéhna gé meunang kauntungan tina iklan anu loba sarta penjualan kaos.Ping 20 Desember 2008,manéhna diwanohkeun ku AC Milan Italia ka media. Salaku injeuman ti Los Angeles Galaxy, Beckham maén pikeun AC Milan ti 7 Janunari - 9 Maret 2009.

                                     

3. Panglélér

Manchester United

Premier Léague 6: 1995–1996, 1996–1997, 1998–1999, 1999–2000, 2000–2001, 2002–2003 FA Cup 2: 1995–1996, 1998–1999 UEFA Champions Léague 1: 1998–1999 Intercontinental Cup 1: 1999 FA Community Shield 4: 1993, 1994, 1996, 1997 FA Youth Cup 1: 1992

Los Angeles Galaxy

MLS Western Conference 2: 2009, 2010 MLS Supporters Shield 1: 2010

Individu

Premier Léague Player of the Month 1: Agustus 1996 PFA Young Player of the Yéar 1: 1996–1997 Sir Matt Busby Player of the Yéar 1: 1996–1997 UEFA Club Footballer of the Yéar 1: 1998–1999 UEFA Club Midfielder of the Yéar 1: 1998–1999 Premier Léague 10 Séasons Awards 1992–1993 to 2001–2002:

Domestic & Overall Team of the Decade Goal of the Decade vs. Wimbledon, 17 Agustus 1996

BBC Sports Personality of the Yéar 1: 2001 FIFA 100 Gold Blue Peter Badge winner, 2001

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →