Back

ⓘ Stasion Bogor




Stasion Bogor
                                     

ⓘ Stasion Bogor

Stasion Bogor - nalika jaman kolonial Belanda ngaranna Station Buitenzorg - nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di Cibogor, Bogor Tengah, Bogor. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +246 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta. Stasion nu diwangun taun 1881 ieu jadi stasion terminus pikeun sakabéh lalampahan KRL Commuter Line anu ngalayanan wewengkon Jabodetabék, nyaéta ka Stasion Jakarta Kota, Stasion Angké, Stasion Kampung Bandan, jeung Stasion Jatinegara. Stasion Bogor miboga dalapan jalur karéta api kalawan jalur 3 minangka jalur lurus ganda arah Jakarta Kota-Manggarai sarta jalur tunggal arah Cianjur-Padalarang sarta jalur 5 minangka jalur lurus ganda ti arah Manggarai-Jakarta Kota.

                                     

1. Sajarah

Stasion Bogor diwangun ku Nederlandsch-Indische Spoorweg Maatschappij di taun 1872 minangka titik ahir jalur karéta api Batavia-Weltevreden-Dépok-Buitenzorg. Stasion ieu dibuka mimiti pikeun umum tanggal 31 Januari 1873. Opat puluh taun mimiti, stasion ieu dikelola ku NIS, kakara di taun 1913 stasion ieu jeung jalur-jalurna dibeuli ku SS. Taun 1881 diwangun stasion anyar. Ti 1881 nepi 1883 SS nuluykeun pangwangunan jalur karéta api ti Bogor-Sukabumi tuluy nepi taun 1887 bisa kahubung ka Tugu Yogyakarta.

Baheula, aya hiji lapang nu lega ngaranna Taman Wilhelmina kungsi jadi bagian ti stasion Bogor.

Di rohangan VIP aya monumén prasasti tina marmer anu jangkungna 1 méter. Monumén ieu minangka simbol tanda" wilujeng énjing” ti para karyawan SS ka David Maarschalk anu rék pénsiun lantaran usahana ngamekarkeun jalur karéta api di Jawa. Prasasti ieu dijieun ngagentikeun patung David Maarschalk anu kungsi aya di tempat prasasti ieu.

Rénovasi stasion kungsi dilakukeun ku Kementerian Perhubungan taun 2009. Wangunan stasion anu aya tulisan "”, anu nyinghareup Jalan Nyi Raja Permas Raya Taman Topi ieu ahirna teu difungsikeun minangka pintu asup stasion pikeun umum. Kiwari wangunan stasion dipindah jadi nyinghareup Jalan Mayor Oking.

                                     

2. Wangunan jeung tata letak

Stasion ieu mangrupa dua wangunan anu ngaréndéng. Wangunan utamana nyaéta wangunan aréa asup ke stasion, lobi, kantor administrasi, tempat ngajual tiket, jeung fasilitas nu lainna. Sedengkeun, wangunan kadua nyaéta wangunan kanopi anu ngiuhan péron sarta dua jalur karéta api. Wangunan utama stasion anu diwangun taun 1881, henteu loba robah nepi ka kiwari.

Stasion ieu boga gaya arsitéktur Éropa kalawan loba motifna. Misalna aya anu motifna géometris awan, suku-suku singa, jeung relung-relung bagian handap. Gaya désain ieu mangrupa gaya kalawan nuansa Yunani Klasik tapi aya campuran, nyaéta miboga bentuk simétris jeung serba pasagi. Di jamanna, 1880 - 1889, wangunan ciga kieu jadi trén di Hindia Walanda. Arsitéktur wangunan utama némbongkeun ciri khas gaya arsitéktur Indische Empire kalawan bentuk massa bangunan anu simétris sarta pintu asup jeung lobi utama gaya arsitékturna Néo-Klasik

Kesan anggun ti stasion ieu aya tina bentuk atap pelana kalawan bentuk jurutilu sarta gerbang ngalengkung di wangunan hareup. Sedengkeun di bagian tukangna, mangrupa témbok plesteran anu maké ornamén gurat-gurat sarta ahiran cornice di bagian atas anu polana lengkungan anu laleutik anu numutkeun istilah arsitéktur klasik disebut guttae, ngabingkéy atap juréy di luhurna. Pintu jeung jandéla miboga panutup kai anu ahirna nguatkeun kesan klasik ti ieu wangunan. Sedengkeun di wangunan émplasemén, mangrupa struktur atap bentang lébar kalawan rangka baja jeung panutup atap plat beusi anu rérégéan.

Stasion ieu miboga dua tingkat. Désain tangga kai ngahubungkeun lantéy 1 jeung lantéy 2. Karakteristik wangunan utama khas kalawan gaya Indische Empire sedangkan pada lobi bergaya Neoklasik.

Indische Empire nyaéta gaya arsitéktur jaman kolonial Walanda di Indonésia anu mekar pas abad 18 jeung 19. Gaya ieu lahir ti gaya hirup urang Éropa di Indonésia. Wangunan-wangunan anu maké gaya ieu mangrupa adaptasi aliran Néoklasik anu kasohor di Éropa keur harita kalawan kondisi iklim jeung bahan wangunan satempat. Wangunan-wangunan anu ngagunakeun gaya ieu ciri unumna nyaéta ngagunakeun kolom-kolom dorik di téras hareup sarta buruanna nu lega.

Néo Klasik anu disebut ogé New Classicism nyaéta pergerakan aliran arsitéktur di Éropa jeung Amérika anu dimimitian pas tengah-tengah abad ka-18. Gaya ieu meunang inspirasi ti ruruntuhan arsitéktur Yunani Klasik utamana Romawi.

                                     

3. Layanan karéta api

Stasion ieu disibukkeun ku komuter panglaju ti Bogor ka Jakarta. Kiwari stasion ieu ngalayanan dua layanan KRL Commuter Line; Yellow Line / Jakarta Loopline ka Stasion Angké, Kampung Bandan, nepi ka Jatinegara, sarta Red Line ka Stasion Jakarta Kota.

Salian ti ngalayanan karéta komuter jurusan Jakarta, Stasion Bogor ogé jadi tempat langsiran Karéta api Pangrango anu diberangkatkeun ti Stasion Bogor Palédang anu jarakns 200 méter di beulah kidul Stasion Bogor pikeun ngalayanan ruteu Cianjur-Sukabumi-Bogor. Langsiran ieu dilakukeun di Stasion Bogor lantaran Stasion Bogor Palédang ngan boga hiji jalur.

Langsiran

Pangrango, jurusan Sukabumi liwat Bogor Palédang éksekutip jeung ékonomi AC

KRL Commuter Line

  • Yellow Line, jurusan Jatinegara
  • Red Line Bogor branch, jurusan Jakarta Kota
  • Commuter Loop Line Yellow Line, jurusan Angké
                                     
  • ngabalukarkeun stasion ieu dijadikeun stasion percontohan di Jabodetabék. Red Line Dépok branch jurusan Dépok jeung jurusan Jakarta Kota Bogor branch
  • lurus. Stasion Cibadak ngan ngalayanan karéta api Pangrango jurusan Bogor jeung Sukabumi. Pangrango Éksekutip jeung Ékonomi AC jurusan Bogor jeung Sukabumi
  • Stasion Pasar Minggu Baru Kodeu: PSMB Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮕᮞ ᮙ ᮌ ᮘᮛ nyaéta hiji stasion karéta api kelas II nu aya di wates antara Kacamatan
  • minangka jalur lurus. Stasion Cisaat ngalayanan karéta api Pangrango jurusan Bogor jeung Sukabumi. Salian ti KA Pangrango, stasion ieu ogé ngalayanan bongkar
  • Stasion Nambo Lokasi di Kabupatén Bogor Stasion Nambo NMO nyaéta stasion karéta api kelas III leutik anu perenahna di Bantar Jati, Klapanunggal, Bogor
  • DKI Jakarta. Stasion ieu ngan ngalayanan KRL Commuter Line jurusan Bogor Dépok, Jatinegara, Jakarta Kota, jeung Bekasi. Letak stasion aya di pasimpangan
  • Stasion Jayakarta JAY Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮏᮚᮊ ᮒ mangrupa stasion karéta api kelas II anu pererahna di Mangga Dua Selatan, Sawah Besar, Jakarta
  • Bogor TV nyaéta stasion TV lokal di Indonésia.
  • Stasion Cicurug Kode: CCR Aksara Sunda Baku: ᮞ ᮒᮞ ᮇᮔ ᮎ ᮎ ᮛ ᮌ nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Cicurug, Sukabumi. Stasion ieu mangrupa stasion

Users also searched:

...
...
...