Back

ⓘ Blog




                                               

Dekrit Alhambra

Dekrit Alhambra nyaéta titah anu dikaluarkeun 31 Maret 1492 ku Karajaan Katolik Spanyol anu maréntahkeun diusirna bangsa Yahudi ti Karajaan Castile jeung Aragon katut wilayahna mimiti 31 Juli taun éta kénéh. Ieu paréntah sacara resmi dicabut 16 Désémber 1968 ku Pamaréntah Spanyol, dumasar kana Konsili Vatikan II. Taun 2014, pamaréntah Spanyol ngaluarkeun UU anu ngatur kawarganagaraan ganda pikeun turunan Yahudi anu diusir jaman harita, pikeun mayar kajadian jaman bihari di éta nagara. Ku kituna, para Yahudi turunan anu kausir alatan Dekrit Alhambra bisa boga kawarganagaraan Spanyol tanpa k ...

                                     

ⓘ Blog

Blog wancahan tina web blog nyaéta wangun aplikasi ramatloka anu mangrupa tulisan-tulisan dina ramatloka umum. Tulisan-tulisanana sering disusun kalawan ngaruntuy, eusi nu panganyarna, kakara eusi nu heubeul, sok sanajan teu salawasna jiga kitu. Média blog munggaran dipopulérkeun ku Blogger.com. anu dipibanda ku Pyralab, saméméh diakuisi ku Google.com dina taun 2002 katompérnakeun. Ti harita loba aplikasi-aplikasi anu sipatna sumber nembrak nu ngahaja disayagikeun pikeun kamekaran nu narulis blog.

Situs-situs web anu jadi tali-tumali ku lantaran ayana weblog, ngawujud jadi kumpulan weblog anu disebut blogosphere. Nalika sakumpulan aktivitas lumangsung tur dina jumlah nu loba jeung waktu nu sarua dina blogsphere, anu kitu disebutna blogstorm. Sajalan jeung laju kamekaran téknologi internét, kadieunakeun mingkin loba ramatloka anu nyadiakeun fasilitas blog gratis. Tina sajumlahing ramatloka gratis, anu pangkawentarna nyaéta Blogger.com jeung Wordpress.com.

                                     

1. Fungsi Blog

Fungsi blog rupa-rupa, ti mimiti catetan poéan, média publikasi, kampanyeu pulitik tepi ka program-program média, jeung pausahaan-pausahaan. Sanajan kitu aya ogé nu sipatna henteu interaktif.

                                     

2. Tipeu-tipeu Blog

Rupa-rupa tipeu blog: blog pribadi, blog pulitik, blog nu aya topikan, blog kaséhatan, blog sastra, blog lalampahan, blog panalungtikan, blog hukum, blog média, blog agama, blog atikan, blog pituduh, blog bisnis, blog spam.

                                     
  • Sierra Leone - Travel and Business Advice Forum Blog Visit Sierra Leone Blog Sweet Sierra Leone Blog Live From Freetown, Sierra Leone Wisata Tingali
  • Worldspace. Program - programna ngan sadia pikeun langganan. en Orbitcast.com A blog about all things Satellite Radio en Satellite Radio Reviews A resource
  • Profil di situs web resmi JKT48 id Situs web resmi Shania Junianatha id Blog resmi JKT48 Tim J Shania Junianatha di Twitter Shania Junianatha di Instagram
  • Flickr, kalayan 8, 5 juta poto nu dimuat saban poéna. en Facebook en Blog resmi Facebook en Platform Facebook Facebook dina basa Sunda en Facebook
  • Inc s Quarterly Conference Calls Hacking Netflix - news and information blog Review of Netflix: Pros and Cons by a long - time member. Management. Netflix
  • Ratu Vienny id Profil Ratu Vienny Fitrilya di situs web resmi JKT48 id Blog resmi Viny JKT48 Ratu Vienny Fitrilya di Twitter Ratu Vienny Fitrilya di
  • February 20, 2009. Diakses tanggal April 18, 2009. en Situs Resmi NASCAR en Blog Shake n Bake dari NASCAR on Fox en Berita NASCAR di Autosport
  • Blink in latest Chrome build - The Next Web Hello Blink Bruce Lawson s Blog Diakses tanggal 1 23 2016. Top 5 Browsers from December 2015 StatCounter
  • antique slit drums and hand drums from Africa and New Guinea Beauty of Life Blog - A few examples of wooden slit gongs from Asia, including elephant bells
  • of U.S - Saudi Relations by Rachel Bronson at the Oxford University Press blog Diréktori Saudipedia - Insiders Guide to Saudi Arabia Arab Gateway - Saudi
                                               

Najwa Latif

Citakan:Infobox Musical artist Najwa Latif atanapi lengkepna Imratul Najwa Binti Abdul Latif nyaéta saurang panembang, jeung panyieun lagu ti Malaysia.

Users also searched:

...
...
...