Back

ⓘ Blog



                                               

Dekrit Alhambra

Dekrit Alhambra nyaéta titah anu dikaluarkeun 31 Maret 1492 ku Karajaan Katolik Spanyol anu maréntahkeun diusirna bangsa Yahudi ti Karajaan Castile jeung Aragon katut wilayahna mimiti 31 Juli taun éta kénéh. Ieu paréntah sacara resmi dicabut 16 Désémber 1968 ku Pamaréntah Spanyol, dumasar kana Konsili Vatikan II. Taun 2014, pamaréntah Spanyol ngaluarkeun UU anu ngatur kawarganagaraan ganda pikeun turunan Yahudi anu diusir jaman harita, pikeun mayar kajadian jaman bihari di éta nagara. Ku kituna, para Yahudi turunan anu kausir alatan Dekrit Alhambra bisa boga kawarganagaraan Spanyol tanpa k ...

                                     

ⓘ Blog

Blog wancahan tina web blog nyaéta wangun aplikasi ramatloka anu mangrupa tulisan-tulisan dina ramatloka umum. Tulisan-tulisanana sering disusun kalawan ngaruntuy, eusi nu panganyarna, kakara eusi nu heubeul, sok sanajan teu salawasna jiga kitu. Média blog munggaran dipopulérkeun ku Blogger.com. anu dipibanda ku Pyralab, saméméh diakuisi ku Google.com dina taun 2002 katompérnakeun. Ti harita loba aplikasi-aplikasi anu sipatna sumber nembrak nu ngahaja disayagikeun pikeun kamekaran nu narulis blog.

Situs-situs web anu jadi tali-tumali ku lantaran ayana weblog, ngawujud jadi kumpulan weblog anu disebut blogosphere. Nalika sakumpulan aktivitas lumangsung tur dina jumlah nu loba jeung waktu nu sarua dina blogsphere, anu kitu disebutna blogstorm. Sajalan jeung laju kamekaran téknologi internét, kadieunakeun mingkin loba ramatloka anu nyadiakeun fasilitas blog gratis. Tina sajumlahing ramatloka gratis, anu pangkawentarna nyaéta Blogger.com jeung Wordpress.com.

                                     

1. Fungsi Blog

Fungsi blog rupa-rupa, ti mimiti catetan poéan, média publikasi, kampanyeu pulitik tepi ka program-program média, jeung pausahaan-pausahaan. Sanajan kitu aya ogé nu sipatna henteu interaktif.

                                     

2. Tipeu-tipeu Blog

Rupa-rupa tipeu blog: blog pribadi, blog pulitik, blog nu aya topikan, blog kaséhatan, blog sastra, blog lalampahan, blog panalungtikan, blog hukum, blog média, blog agama, blog atikan, blog pituduh, blog bisnis, blog spam.

                                               

Najwa Latif

Citakan:Infobox Musical artist Najwa Latif atanapi lengkepna Imratul Najwa Binti Abdul Latif nyaéta saurang panembang, jeung panyieun lagu ti Malaysia.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →