Back

ⓘ Kapuloan Ashmore jeung Cartier




Kapuloan Ashmore jeung Cartier
                                     

ⓘ Kapuloan Ashmore jeung Cartier

Téritori Kapuloan Ashmore jeung Cartier mangrupa hiji téritori luar Australia nu ngawengku dua grup kapuloan di Samudra Hindia aya dina juru lémpéng buana kalér-kuloneun Australia jeung kiduleun Roté, Indonésia.

  • "The Annotated Ramsar List: Australia". The Ramsar Convention on Wetlands. 4 January 2000. Diakses tanggal 10 April 2010.
                                     

1. Tumbu kaluar

  • Department of the Environment and Heritage - Cartier Island Marine Reserve
  • Éntri Ashmore and Cartier Islands di CIA World Factbook
  • "Ashmore Reef Belongs to Indonesia," posted on éast Timor Action Network.
  • First on list of Australian islands
  • Department of the Environment and Heritage - Ashmore Reef National Nature Reserve
  • Geoscience Australia - Ashmore and Cartier Islands
                                     
  • Kapuloan Juan Fernández basa Spanyol: Archipiélago Juan Fernández mangrupa grup pulo nu aya dina Samudra Pasifik Kidul, aya kira - kira 600 km peuntas
  • Wallis jeung Futuna, resmina Téritori Kapuloan Wallis jeung Futuna basa Perancis: Wallis et Futuna Territoire des îles Wallis et Futuna, Fakauvea jeung basa
  • Féderasi Saint Kitts jeung Névis dibagi kana 14 kagaréjaan: 9 di Saint Kitts jeung 5 Névis. Laut Karibia Pasamkmuran Bangsa - Bangsa Kapuloan Leeward Daptar inohong
  • kaliru jeung Kiritimati, hiji pulo di kapuloan Line jeung bagian ti Kiribati Kiribati, resmina Républik Kiribati, mangrupa hiji nagara kapuloan nu aya
  • Government, through the Attorney - General s Department administers Ashmore and Cartier Islands, Christmas Island, the Cocos Keeling Islands, the Coral
  • Tempo oge: Karajaan Britania Raya Britania Raya magrupakeun kapuloan penggedéna di Kapuloan Britania. Inggris: London Skotlandia: Edinburgh Wales: Cardiff
  • dua subdivisions administratives Kapuloan Windward jeung Kapuloan Leeward mangrupa bagian ti Kapuloan Society Kapuloan Windward Basa Prancis: les Îles
  • kidul. Kapuloan ieu perenahna 1, 750 km 1090 mil di wétaneun Australia béh kalér, 500 km 310 mil wétan kaléreun Kalédonia Anyar, kuloneun Fiji jeung kiduleun
  • salaku Kapuloan Ellice, mangrupa hiji nagara kapuloan Polinésia, aya di Samudra Pasifik. Tatanggina nu pangdeukeutan nyaéta Kiribati, Nauru, Samoa, jeung Fiji
  • sababaraha kapuloan nu aya di Samudra Pasifik jeung sakurilingna. Oséania mangrupa buana kalawan luas aréa daratan nu pangleutikna jeung jumlah populasi

Users also searched:

...