Back

ⓘ Suku (satuan panjang)



                                     

ⓘ Suku (satuan panjang)

Suku mangrupa satuan panjang non-SI nu ilahar dipaké di Britania Raya jeung Amérika Sarikat. 1 suku nyaéta kira-kira sapertilu méter atawa pasna 0.3048 m. 1 suku ogé sarua jeung 12 inci. 3 suku sarua jeung 1 yard. Simbol internasional keur suku nyaéta ft.

Suku pasagi mangrupkauen satuan aréa pikeun suku. 1 ft² dibaca: 1 suku pasagi sarua jeung hiji daérah winangun pasaga nu panjang gigirna 1 suku.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →