Back

ⓘ Tre Cool




Tre Cool
                                     

ⓘ Tre Cool

Tre Cool anu ngaran aslina Frank Edwin Wright III nyaéta drummer ti grup musik Green Day. Tre Cool lahir di Frankfurt, Jerman tanggal 9 Désémber 1972. Bapana,pilot helikopter di Vietnam milih pikeun balik deui ka Amerika Serikat, Frank digedékeun di Kalifornia jeung 2 dulurna. Tatanggana Frank nyaéta Lawrence Livermore anu boga grup musik punk, The Lookouts!. Frank asup ka ieu grup musik teus meunang sebutan Tre Cool Tre= tilu, anu dicokot ti kecap III dina ngaran aslina anu nepi ka ayeuna ieu sebutan téh masih dipaké.

Sabada John Kiffmeyer kaluar ti grup musik Sweet Children, Billie Joe Armstrong, jeung Mike Dirnt ngarékrut Tre Cool pikeun jadi drummer, terus ngaran Sweet Children diganti jadi Green Day. Tre leuwih milih kaluar ti sakolana lantaran tuntutan profési. Bapana Tre ngadukung pisan kana naon anu dipilampah ku anakna, malah mah nalika tur di Yilu tempat anu béda, Bapana anu nguruskeun ngeunaan transportasina. Kieu koméntar Bapana ngeunaan Green Day:

                                     
  • anyar anu ahirna sosok drummer nu sampurna keur maranéhna téh nyaéta Tre Cool sabada Tre asup ka grup, Sweet Children diganti ngaranna jadi Green Day nu nepi
  • nyaéta Billie Joe Armstrong vokalis, gitaris Mike Dirnt basis dan Tre Cool drum jwung Al Sobrante anu geus kaluar ayeuna mah. Green Day geus mulai

Users also searched:

...
...
...