Back

★ Adnan Oktar



Adnan Oktar
                                     

★ Adnan Oktar

Harun sauyun Yahya ngaran senã ti Adnan Oktar lahir di Ankara 1956. Minangka salah sahiji dai jeung scientist kawentar asal Turki, manéhna pohara ngajungjung luhur ajén moral sarta ngabdikeun hirupna ka ngadakwahkan ajaran agama urang. Ngaranna nambah populér salila ngaruntugkeun téori Évolusi Darwin.

                                     

1. Biografi. (Biography)

Adnan Oktar mimiti bajoang intelektualna dina taun 1979, mangrupa nalikas sakola di Akademi Seni, Universitas Mimar Sinan. Nu tadi aya di universitas éta, manéhna geus ngalakonan assessment jero ngeunaan sagala filsafat, jeung ideologi tina materialistik anu pohara mangaruhan ka nu sarupa. Hal ieu ngajadikeun manéhna nu leuwih nyaho jeung ngarti dibandingkeun ka para ahli filsafat atawa idéologi eta sorangan. Nyokot di inpo jeung pangaweruh anu jero ieu, manéhna nulis rupa-rupa buku ngeunaan bahaya Darwinisme jeung teori evolusi, nu anceman ka ajén inajén moral, jeung ieu téh buku ngeunaan runtuhna téori élmu ieu. Majalah anu ilmiah, popular, New Scientist dilaporkeun 22 April 2000 nunjuk ka Adnan Oktar salaku "pahlawan mobil" nu geus ngarecah teori evolusi jeung ngébréhkeun fakta ayana nyiptakeun. Harun sauyun Yahya geus ngahasilkeun rupa-rupa karya ngeunaan Zionisme jeung Freemasonry, jeung ratusan buku anu nalungtik ngeunaan moral dina quran jeung diskusi-diskusi séjénna nu aya patalina jeung assassin sacara.

                                     

2. Karya

Leungeun Rahasia dina Konstitusi, Kebohongan tina Holocaust, Di Balik Tirai Terorisme, Kartu Kurdi ka Israel, Strategi Nasional pikeun Turki, nu Moral Qurani: Leyuran, Permusuhan Darwin Terhadap Bangsa Turki, Bencana Kemanusiaan Hasilna teu Darwinisme, Kebohongan tina Teori Evolusi, Jeung Bangsa Yang Diadzab, Nabi Musa, Dina Keemasan, Keagungan Warna Ciptaan Allah, Kebesaran Allah di Setiap Sudut Jagat raya, Hakikat Kehidupan Dunya, Pengakuan Nu Evolusionis, Kabingungan Nu Evolusionis, O Darwinisme, Agama Darwinisme, Al-Quran Menuntun Kepada Élmu, Nu asal Tina Kehidupan yang Sesungguhnya, nu Nyiptakeun Jagat, nu Keajaiban Al-Quran, Desain Di Alam, Perilaku Pengorbanan Diri jeung Kecerdasan Dina Peran dokter Hewan, Keabadian Telah Berlangsung, Anakku Darwin Telah Berbohong!, Berakhirnya Darwinisme, Bagaimana Seorang Muslim Pamikiran?, Keabadian dan Hakikat Takdir, Jangan Berpura-Pura Tidak Tahu, Misteri DNA Keajaiban Atom, nu Keajaiban Sél, nu Keajaiban Sistem Kekebalan, Keajaiban Mat nu Keajaiban Nyiptakeun Tutuwuhan, nu Keajaiban Laba-Laba, nu Keajaiban Semut, nu Keajaiban Nyamuk, nu Keajaiban Lebah, nu Keajaiban Biji, nu Keajaiban Rayap.

Kabéh buku karya harun sauyun Yahya, tina sadaya pasualan nu ditepikeun kacida luyu jeung ajaran Al-quran. Komo topik-topik anu bisa ditepikeun ngaliwatan basa sains, kadang sok dianggap hiji kompléks jeung matak ngabingungkeun, digambarkeun ku lugas jeung jelas. Buku-buku anu ngabahas ngeunaan kaimanan nerangkeun ngeunaan ayana jeung kaésaan Allah, jeung geus bisa ditulis ka alamat Islam ka jalma anu jauh tina agama jeung kabuka ka mood maranéhanana nyaéta nyieun narima kaleresan. Pikeun Muslim, buku ieu eusina ngeunaan saran jeung pépéling.

Users also searched:

adnan oktar, téori informasi . adnan oktar,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →