Back

ⓘ DCinnamons




                                     

ⓘ DCinnamons

DCinnamons nyaéta grup musik unplugged asal Bandung, Indonesia anu dibentuk taun 2004 ku Diana Widoera alias Dodo, Ismail Bonaventura alias Bona, jeung Louise Laura Lalitanaya alias Laut. Awalna, ieu grup musik dingaranan Irish Coffee anu personilna 5 jalma. Irish Musik sok manggung ti hiji kafé ka kafé séjénna di Bandung, tapi ahirna bubar, terus sésa personilna anu tiluan ngabentuk DCinnamons. ti saprak jadi DCinnamons, Dodo saparakanca mulai serius pikeun nyieun lagu jeung album. Kasempetan pertama datang ti radio paramuda Bandung anu méré kasempetan pikeun nyieun acara kalayan ngaran DCinnamons. Ieu acara mengudara ti bulan Januari nepi ka Juni taun 2005, tina ieu acara, DCinnamons jadi loba nu mikaresep.

                                     

1. Diskografi

Album Good Morning! dirilis awal 2007, eusina 10 lagu anu sakabéhna dijieun ku DCinnamons. 60% maké basa Inggris, jeung 40% maké basa Indonesia, lagu-laguna di antarana: Loving You”," Kuyakin Cinta”," Mayday! I’m In Love!”, Good Morning, Semua yang Ada, Supergirl, Tak Takut!, So Would You Let Me Be …, I.M.U.L, jeung I Love You. Album kaduana nyaéta Cintapucino anu dirilis taun 2007, diteruskeun ku single Galih dan Ratna dua sejoli. Terahir, DCinnamons ngarilis single Damai tapi Gersang.

Users also searched:

...
...
...