Back

ⓘ Jan Mayen



Jan Mayen
                                     

ⓘ Jan Mayen

Pulo Jan Mayen mangrupa hiji pulo vulkanis di Samudra Arktik jeung bagian ti Karajaan Norwégia. Pulo ieu panjangna 55 km jeung luas aréana 373 km 2, sbagian katutup glétser. Pulo ieu boga dua bagian: kalér-wétan Nord-Jan nu luas jeung nu leutik Sor-Jan, dihubungkeun ku hiji genténg taneuh salébar 2.5 km. Pulo ieu aya 600 km kalér-wétaneun Islandia, 500 km wétaneun Greenland tengah, jeung 1.000 km kuloneun Tanjung Kalér, Norwégia. Pulo ieu loba gunungan, puncak nu pangluhurna nyaéta gunung api Beerenberg di kalér.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →