Back

ⓘ Vierra



                                     

ⓘ Vierra

Vierra nyaéta hiji band asal Jakarta anu anggotana Widy, Kevin Aprilio, Tryan sarta Raka. Awalna Kevin ngagunakeun ngaran Andante pikeun band anu diadegkeun 2008 ieu tuluy ngarasa kurang pas kadéngéna di ceuli saterusna Tryan ngusulkeun ngagunakeun VIERRA minangka gaganti ngaran bandnna anu hartina Opat.

                                     

1. Sajarah

maranéhanana ngamimitian jadi babaturan ngaliwatan internét. Kalayan ngagunakeun jejaring sosial, Tryan anu leuwih tiheula geus jadi sobat jeung Kevin ngawanohkeun Raka ka Kevin. Sanggeus sapuk pikeun ngadegkeun hiji band, saterusna maranéhanana néangan hiji urang deui pikeun ngeusian posisi vocal. Tuluy Raka ogé ngawanohkeun Widy ka Tryan sarta Kevin ogé ngaliwatan jejaring soaial anu sarua. Ngarasa sipat vocal Widy anu luhur sarta cocog kalayan konsép musik VIERRA, ahirna gadis kalahiran 1990 ieu ogé asup minangka vokalis VIERRA. Kévin anu saméméhna leuwih tiheula dipikawanoh, alatan sajaba minangka anak pasangan musisi Addie MS sarta Memes, ogé sempet kaluar minangka pamaén FTV. Tina sosobatan jeung Trian, sang drummer, pamustunganana liwat dunya maya sanggup ngahijikeun anggota Vierra séjénna. Kalayan ngusulkeun jenis power pop kalayan musik-musik ala Disney, Vierra ngaebrak kalayan debut albeum mimiti, FIRST LOVE, kalayan single mimiti Dengarkan Curhatku. Kalayan vokal Widy anu marahmay sarta has rumaja, Vierra sanggup méré nuansa anu béda di belantika musik Indonésia. Suksés kalayan single kahiji, Vierra ogé ngaluarkeun single-single séjénna, kawas Perih sarta Bersamamu kabuktian sanggup ditarima para Vierrania, sebutan has pikeun fans Vierra.

                                     

2. Musikal

Sacara musikal, maranehna leuwih nyebut tembang-tembangna di jalur power pop atau pop disney. Power pop, alatan lagu-lagu pop vérsi urang, bisa nyieun kaayaan leuwih pinuh sumanget. Leuwih nyugemakeun. Maksudna pop disney nyaéta lagu-lagu vierra nu nada-nada vokalna nyieun urang sarasa di dunya ngimpi. Alatan rumaja emang pinuh kalayan ngimpi sarta harepan. Band budak ngora lolobana nyieun lagu anu guitar base. Vérsi band anu keyboard base bisa diitung rada langka. Ieu bisa méré diferensiasi antara Vierra sarta band-band séjén. Pola keyboard base ieu bisa jadi alatan Kevin émang kapangaruhan musikalitas Bapana, Adie MS. Lain saukur kevin dina hal musakilatas viera ieu, masih aya Widi, Raka sarta Trian. Sarta maranéhanana boga musikalitas anu hébat saprak mimiti papanggih

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →