Back

ⓘ Monako



Monako
                                     

ⓘ Monako

Kapangéranan Monako mangrupa hiji nagara kotajeung nagara nu pangleutikna kadua di dunya, sanggeus Vatikan, nu aya di antara Laut Tengah jeung Perancis di sapanjang Basisir Paul. Monako ogé mangrupa nagara kalawan kapadetan padumuk nu panggedéna kadua di dunya.

Ngaran Monako asalna ti hiji koloni Yunani di deukeut ditu, Monoikos, nu diwangun dina abad ka-6 SM ku bangsa Phokida basa Inggris: Phocis.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →