Back

ⓘ Seni



                                               

Kota Tua Jakarta

Kota Tua Jakarta nyaéta objek wisata nu aya di Jakarta, Jakarta Kota. Nu kawentar ku stasiun Beos. Kota Tua Jakarta mangrupa saksi sajarah kota Jakarta. Deukeut jeung Kantor Imigrasi Jakarta Barat, Musium Fatahillah, Musium Wayang, jeung sajabana. Nalika di poé-poé libur sakola, loba nu datang ka tempat ieu, pikeun jalan-jalan, ulin ka musium, nepi ka fofotoan di wangunan heubeul Jaman Belanda. Pikeun jalma nu resep naék sapéda, bisa nyéwa sapéda ontél ditambah ku topi khas noni jeung tuan Belanda.

Seni
                                     

ⓘ Seni

Seni nyaéta cabang élmu anu miboga multy tafsir atawa rupa-rupa pamadegan ti sawatara ahli dina widang kasenian.

                                     

1. Wangun Seni

Kasenian téh kabagi jadi opat cabang anu utama, nyaéta:

  • Seni Musik Seni musik nyaéta seni anu ngamangpaatkeun media sora boh sora manusa atawa sota pakakas seni anu nimbulkeun" bunyi” atawa sora.
                                     

2. Mangpaat Seni

Dina mangpaatna, seni kabagi jadi dua mangpaat nyaéta:

  • Pikeun dirina sorangan Dina kaitanana seni méré peran dina nyiptakeun peradaban manusa.
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →