Back

ⓘ Daptar propinsi di Indonésia




Daptar propinsi di Indonésia
                                     

ⓘ Daptar propinsi di Indonésia

Jumlah propinsi di Indonésia tumuwuh tina 27 dina mangsa Orde Baru, mekar janten 34 propinsi kiwari, saatos reformasi otonomi daérah.

  • Papua
  • Papua Kulon Papua Barat
  • Gini Anyar
  • DKI Jakarta**
  • Banten
  • Jawa Wétan Jawa Timur
  • Jawa Kulon Jawa Barat
  • Jawa
  • Yogyakarta*
  • Jawa Tengah
  • Kalimantan Kalér Kalimantan Utara
  • Kalimantan Wétan Kalimantan Timur
  • Kalimantan Kidul Kalimantan Selatan
  • Kalimantan
  • Kalimantan Tengah
  • Kalimantan Kulon Kalimantan Barat
  • Maluku Kalér Maluku Utara
  • Kapuloan Maluku
  • Maluku
  • Kapuloan Sunda Leutik Bali jeung Nusa Tenggara
  • Nusa Tenggara Kulon Nusa Tenggara Barat
  • Nusa Tenggara Wétan Nusa Tenggara Timur
  • Bali
  • Sulawesi
  • Sulawesi Kalér Sulawesi Utara
  • Sulawesi Kidul Sulawesi Selatan
  • Sulawesi Tengah
  • Gorontalo
  • Sulawesi Kulon Sulawesi Barat
  • Sulawesi Tenggara
  • Bangka-Belitung
  • Sumatra Kulon Sumatera Barat
  • Lampung
  • Bengkulu
  • Sumatra Kalér Sumatera Utara
  • Jambi
  • Acéh*
  • Sumatra
  • Riau
  • Sumatra Kidul Sumatera Selatan
  • Kapuloan Riau Kepuloan Riau
                                     
  • Sumatra Barat nyaéta hiji propinsi nu aya di pulo Sumatra, Indonésia Propinsi ieu mangupa propinsi panglegana ka - 11 di Indonésia Mayoritas pangeusi Sumatra
  • Riau nyaéta hiji propinsi di Indonésia Propinsi ieu aya di Pulo Sumatra. Ibukotana Pekanbaru. Propinsi Riau di kaléreunnana wawatesan jeung Selat Singapura
  • Sulawesi Tenggara nyaéta hiji propinsi di Indonésia nu ibukotana Kendari. Sulawesi Tenggara ditetepkeun minangka Daérah Otonom dumasar Perpu No. 2 taun
  • Nusa Tenggara Kulon nyaéta salah sahiji propinsi di Indonésia Ibu kotana aya di Mataram. Kabupatén Bima Kabupatén Dompu Kabupatén Lombok Barat Kabupatén
  • Maluku nyaéta Daérah Tingkat I, nu statusna propinsi di Indonésia Ibukotana aya di Ambon. Suku bangsa Maluku didominasi ku ras suku bangsa Mélanésia
  • Sulawesi Kidul nyaéta Daérah Tingkat I, nu statusna propinsi di Indonésia Ibukotana nyaéta Makassar Ujungpandang Posisi géografis 0 12 - 8 Lintang
  • Bali nyaéta salah sahiji pulo sakaligus propinsi di Indonésia Bali aya di antara Pulo Jawa jeung Pulo Lombok. Di dunia, Bali kawentar minangka tujuan pariwisata
  • Jawa Timur basa Indonésia Jawa Timur nyaéta salah sahiji propinsi di ujung wétan Pulo Jawa nu wilayahna kaasup ogé Pulo Madura jeung Bawéan. Ibu kotana
  • Edwin Kawilarang Ny. Sientje Sondakh - Mandey Tinutuan Bubur Manado Pasakan awi Daptar propinsi di Indonésia Daptar inohong Sulawesi Kalér Citakan: SulUt
  • Peucut Danau Laut Tawar Danau Aneuk Laot Iboih Bénténg Indrapatra Daptar propinsi di Indonésia Radio SEUDATI 96.9 FM Banda Acéh SIRA Gendhis, Paradisa Gendhis

Users also searched:

...
...
...