Back

ⓘ Meniñ Qazaqstanım




Meniñ Qazaqstanım
                                     

ⓘ Meniñ Qazaqstanım

Meniñ Qazaqstanım nyaéta lagu kabangsaan Kazakhstan ayeuna nu diadopsi dina kaping 7 Januari 2006. Lagu ieu dumasar kana lagu lian nu homonim jeung manéhna nu dirancang dina taun 1956, anu musikna ku Shamshi Kaldayakov jeung rumpakana ku Jumeken Najimedenov. Lagu ieu ngagantikeun Lagu Kabangsaan Républik Kazakhstan–nu digunakeun sanggeus kamerdékaan–salaku lagu kabangsaan nagara. Rumpaka nu aslina tina lagu ieu geus dimodifikasi ku Nursultan Nazarbayev, Présidén Kazakhstan, satacan putusan pikeun ngagunakeun lagu ieu salaku lagu kabangsaan nagara dikaluarkeun ku pamaréntah.

                                     
  • Respublika Kazakhstan Républik Kazakhstan Lagu Менің Қазақстаным Kazakh Meniñ Qazaqstanım transkripsi Kazakhstan Kuring Ibu kota Nursultan 51 10 N 71 30 E

Users also searched:

...