Back

ⓘ Lagu Kabangsaan Uzbékistan




Lagu Kabangsaan Uzbékistan
                                     

ⓘ Lagu Kabangsaan Uzbékistan

Lagu Kabangsaan Républik Uzbékistan diwangun nalika Uzbékistan eukeur mangrupa républik bagian tina Uni Soviét. Saenggeus kamerdékaanna dina taun 1991, lantaran kakirangan sajarah lagu kabangsaan nagara, lagu kabangsaan nu lami tetep ditahankeun. Tapi, rumpakana diganti ku Abdulla Aripov.

                                     

1. Rumpakana dina Basa Uzbék dina aksara Latin

Serquyosh, hur olkam, elga baxt, najot, Sen ozing dostlarga yoldosh, mehribon! Yashnagay to abad ilmu fan, ijod, Shuhrating porlasin toki bor jahon! Oltin bu vodiylar - jon Ozbekiston, Ajdodlar mardona ruhi senga yor! Ulug xalq qudrati josh urgan zamon, Olamni mahliyo aylagan diyor! Bagri keng ozbekning ochmas iymoni, Erkin, yosh avlodlar senga zor qanot! Istiqlol mash’ali, tinchlik posboni, Haqsevar, ona yurt, mangu bol obod! Oltin bu vodiylar - jon Ozbekiston, Ajdodlar mardona ruhi senga yor! Ulug xalq qudrati josh urgan zamon, Olamni mahliyo aylagan diyor!
                                     

2. Tumbu Luar

  • Ozbekiston Respublikasi Davlat Madhiyasi - vidéo lagu kabangsaan Uzbékistan di YouTube.
  • Himnuszok - Vérsi vokal tina lagu, fitur dina situs wéb "Himnuszok".
  • Vérsi MP3 ti Lagu Kabangsaan Uzbékistan dina vokal jeung instruméntal
  • Kadutaan Uzbékistan - Kaca kadutaan Uzbékistan
                                     
  • Tepung wates jeung Républik Rahayat Cina, Kazakhstan, Tajikistan, jeung Uzbékistan Ibu kotana aya di Bishkék baheula Frunze Kyrgyzstan dianéksasi ku
  • diwangun dina abad ka - 4 SM sarta kaasup kirang leuwih wewengkon nagara kabangsaan Azerbaijan jeung bagian kidul ti Dagestan ayeuna. Islam kasebar gancangna
  • Arsitéktur  Pustaka  Atika  Kulinér  Téater  Tarian  Olahraga  Musik  Pilem  Kasenian  kategori Simbol Bandéra  Lambang  Lagu kabangsaan

Users also searched:

...