Back

★ Tepas/Basajan



                                     

★ Tepas/Basajan

Sunda Budaya Élmu bumi Sajarah Hirup-hurip Matematika Élmu Masarakat Téhnologi

Indéks abjad Sadaya kaca Kategori téks Kaca anyar heubeul Kaca Daptar istilah Wawanohan Nyieun rekening Ngédit artikel Sawala Pitulung

Urang ngawangun hiji kabuka-eusi wikipédia loba basa. Urang dimimitian dina januari taun 2001 jeung ayeuna gawe dina 60.649 artikel dina vérsi basa inggris. Léarn kumaha pikeun ngédit kaca, percobaan dina sandbox jeung nganjang urang Community Portal pikeun manggihan kumaha anjeun bisa nyumbang kana Wikipedia. Kaca ieu ogé sadia tanpa gambar. Leuwih utama kaca alternatif

                                     
  • bisa digolongkeun kana kabudayaan batu tepas atawa golongan flake. Pakakas - pakakas ieu dipigawé sacara basajan sarta masih pohara garihal. Komo, henteu
  • barudak, ku sabab kamar saré ngan aya hiji di hareup pagigir - gigir jeung tepas Bagian tukang, biasana digunakeun pikeun dapur jeung goah ukur awéwé nu
                                     
  • pangadilan gedong songko: imah bupati baheula kadaton, karaton pandapa: tepas lega bagian hareup gedong kawadanaan, balé kota, jsb. kaputrén: bumi jeung
  • sumputkeun samunikeun P highlight sorot P history jujutan B home tepas B home base basis tepas B horizontal horisontal S hub hub B hyperlink tutumbu hiper

Users also searched:

TepasBasajan, tepas/basajan, hirup-hurip. tepas/basajan,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Rumah Sakit Pangalusna pikeun pangobatan Rumah Sakit.

Sirah sareng beuheung Imunologi Panyakit Anu tepa Kedokteran internal Pusat Médis Makati ngagaduhan pusat bisnis anu jembar kumplit sareng WiFi,.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →