Back

ⓘ Suriname



Suriname
                                     

ⓘ Suriname

Républik Suriname, tiheula ngaranna Guyana Walanda, nyaéta sahiji nagara di Amérika Kidul sarta mangrupa urut jajahan Walanda. Nagara ieu ngabogaan wates jeung Guyana Perancis di palebah wétan sarta Guyana di palebah kulon. Sedengkeun wates di kidulna nyaéta jeung Brasil sarta di kalér jeung Samudra Atlantik.

Di Suriname ancik kira-kira 75.000 urang Jawa, anu dibawa ka ditu ti Hindia-Walanda antara taun 1890-1939. Suriname mangrupa salah sahiji anggota Organisasi Konférénsi Islam.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →