Back

ⓘ Wilhelmus van Nassouwe




Wilhelmus van Nassouwe
                                     

ⓘ Wilhelmus van Nassouwe

Wilhelmus van Nassouwe nyaéta lagu kabangsaan Walanda. Lagu ieu diwangun ti 15 pada anu babarengan nyieun hiji akrostikhon: dina vérsi anu lila, hurup-hurup kahiji ti ka 15 pada kabéhanana nyieun ngaran Willem van Nassov.

Biasana ngan pada kahiji sarta kagenep atawa ngan pada kahiji waé anu ditembangkeun.

Wilhelmus jadi lagu kabangsaan Walanda saprak tanggal 10 Méi 1932.

                                     

1. Tumbuan kaluar

  • Basa Walanda Loka De Wilhelmus, informasi ngeunaan "Het Wilhelmus"
  • Lagu kabangsaan di loka ramat Kulawarga Karajaan Walanda

Rékaman

  • "Het Wilhelmus", vérsi MIDI hiji pada
  • "Het Wilhelmus", vérsi instrumental hiji pada di loka ramat Kulawarga Karajaan Walanda
  • "Het Wilhelmus", vérsi vokal ti pada kahiji sarta kagenep di loka ramat Himnuszok