Back

ⓘ Daptar tempat pelesir di Jawa Kulon




                                     

ⓘ Daptar tempat pelesir di Jawa Kulon

  • Karang Kamulyan
  • Cagar Alam Pananjung
  • Goa Donan
  • Basisir Karang Nini
  • Basisir Karapyak
  • Situ Panjalu
  • Basisir Pangandaran
  • Basisir Batu Hiu
  • Basisir Batu Karas
  • Cukang Taneuh
                                     

1. Tempat pelesir di Kabupatén Cianjur

  • Tirta Calingcing
  • Kebon entéh Panyairan
  • Kebun Raya Cibodas
  • Talaga Biru
  • Pasawahan tradisional has Sunda
  • Gunung Gedé
  • Situ Jangari
  • Basisir Sérég
  • Danau Leuwi Soro
  • Basisir Apra
  • Curug Citambur
  • Walungan Citarum
  • Curug Cibeureum
  • Kebon entéh Cipanas
  • Walungan Cisokan
  • Basisir Batu Kukumbung
  • Taman Bunga Nusantara
  • Kebon entéh Gedéh
  • Basisir Jayanti
  • Situs Gunung Mananggél-Cianjur
  • Situs Lemah Duhur-Sukanagara
  • Situs Gunung Putri-Sukaresmi
  • Situs Bukit Kasur-Pacét
  • Situs Bukit Tongtu-Cikalongkulon
  • Situs Kampung Kuta-Ciranjang
  • Situs Pasir Pogor-Mandé
  • Situs Gunung Padang-Campaka
  • Situs Pasir Manggu-Sukanagara
  • Situs Agrabintapura-Agrabinta
  • Stasion Karéta Api Cianjur
  • Jalan Raya Pos Anyer-Panarukan
  • Gedung Wisma Karya
  • Tata kota Cianjur jeung arsitektur jaman kolonial
  • Stasion Lampegan
  • Istana Kaprésidenan Cipanas
  • Gedung Regent Cikidang kiwari klinik Dr. Toki
  • Makam Pangeran Hidayatullah
  • Pendopo Kabupatén Cianjur
  • Makam Dalem Cikundul
  • Vihara Bhumi Pharsija
  • Jambatan Pos Cisokan
  • Masjid Agung Cianjur
                                     

2. Tempat pelesir di Kabupatén Sukabumi

  • Basisir Cibangban
  • Basisir Cibaréno
  • Situs Gunung Arca
  • Curug Caweni
  • Curug Cigangsa
  • Basisir Ciwaru
  • Basisir Batu Kaca
  • Cipanas Cisolok
  • Basisir Palabuan Ratu
  • Guha Siluman
  • Basisir Gadobangkong
  • Curug Sawér
  • Situ Gunung
  • Basisir Cikakak
  • Basisir Citepus
  • Basisir Karang Embé
  • Guha Lalay
  • Pondok Halimun
  • Situ Lido
  • Curug Cikaso
  • Curug Paréang
  • Ciletuh Géopark
  • Basisir Minajaya
  • Situs Tugu Gedé Cengkuk
  • Muséum Palagan Bojongkokosan
  • Curug Cibeureum
  • Basisir Cimaja
  • Guha Gunung Sungging
  • Basisir Ujunggenténg
  • Basisir Karang Hawu
  • Situ Sukaramé
  • Curug Cimanaracun
  • Basisir Karangnaya
  • Basisir Loji
  • Javana Spa
                                     

3. Tempat pelesir di Kabupatén Tasikmalaya

  • Basisir Cipatujah
  • Sentra Industri Anyaman Rajapolah
  • Basisir Pamayang
  • Basisir Sindangkerta
  • Cipanas Ciawi
  • Makam Pamijahan
  • Kampung Naga
  • Cipanas Galunggung
  • Basisir Karang Tawulan
                                     

4. Tempat pelesir di Kota Bandung

  • Musieum Pos dan Giro
  • Kolam Renang Tirtalega
  • Kolam Renang Karang Setra
  • Musieum Geologi
  • Musieum Sri Baduga Maharaja
  • Taman Hutan Raya Juanda
  • Musieum Mandala Wangsit Siliwangi
  • Taman Lalu Lintas Ade Irma Suryani Nasution
  • Kebon Binatang Bandung
                                     
  • aya di 1600 meter di luhur permukaan laut, miboga pemandangan anu eksotik sarta hawana matak seger. Di sapanjang jalan nuju ka tempat wisata ieu dikurilingan
  • robah jadi lauk di Situ Sangiang téa. Fasilitas anu aya di Situ Sangiang di antarana nyaéta pager pengaman, shelter, jalan satapak, tempat parkir, jembatan

Users also searched:

...