Back

ⓘ Énsiklopédi Britannica




                                     

ⓘ Énsiklopédi Britannica

Énsiklopédi Britannica nyaéta énsiklopedi umum maké basa Inggris nu diterbitkeun ku Encyclopedia Britannica, Inc. Énsiklopedi ieu mangrupa énsiklopedi pangkolotna di dunya. Dianggap ku loba pihak jadi otoritas pangluhurna dina widang ieu. Artikel-artikelna ilaharna dianggep akurat. Artikelna sorangan kira-kira 100000 kalawan sakitar 4000 urang kontributor.

Ensiklopedia ieu diterbitkeun taun 1768 di Edinburgh, Skotlandia jeung tereh pisan populerna, ogé tereh pisan nambahan ukuranana. Dina edisi katilu nu diterbitkeun taun 1801, ensiklopedia ieu disusun nepi ka 21 jilid. Dina taun 1901, penerbitan Encyclopedia Britannica pindah ka Amerika Serikat. Kiwari, ensiklopedia ieu ogé geus ngabuka situs ensiklopedia online nu diupdate unggal poé jeung bisa dibeuli dina bentuk DVD-ROM jeung CD-ROM.

                                     
  • instruksi. Énsiklopédi sipatna bisa umum, ngandung artikel - artikel dina jejer ti rupa - rupa widang salah sahiji contona Encyclopædia Britannica atawa bisa
  • Persian, no less than four other languages. Biruni 2007 Encyclopædia Britannica Retrieved April 22, 2007. David C. Lindberg, Science in the Middle Ages

Users also searched:

...
...
...