Back

ⓘ Abad ka-11 SM




                                     

ⓘ Abad ka-11 SM

Abad ka-11 SM nyaéta abad Saméméh Maséhi nu lumangsung antara taun 1001 SM tepi ka 2000 SM, atawa ti dasawarsa 1000-an SM tepi ka 1090-an SM dina kalénder Gregori.