Back

★ Bandung TV



                                               

Widya Saputra

Widyaningrum Surya Nugraha nyaeta TV presenter ti Indonesia. Ayeuna manéhna téh paling oge dipikawanoh ka jalma salaku presenter acara olahraga di TV station Trans7 kususnya dina acara Liga Italia Serie A jeung MotoGP. Widya mimiti karirna ti lamun manéhna leutik, ti taun 1993 manéhna pikeun jadi penyanyi dina grup a Trio of Laris. Dina taun 1998 manéhna indit ka TV pikeun jadi presenter acara Kring Olala di TPI. Saterusna dina 2001, ieu presenter acara Musiq dina TVRI. Awal taun 2006 ieu presenter MotoGP, jeung masih dipertahankeun sampai ayeuna. Widya mangrupa salah sahiji alumni ti sela ...

                                     

★ Bandung TV

Bandung TV nyaéta hiji kareta televisi lokal swasta munggaran di kota Bandung, Jawa Kulon. Salaku hiji wadah tina kreativitas masarakat Sunda, Bandung TV, televisi lokal nu kahiji di Bandung jeung ka Kulon nitikbeuratkeun program acarana di usaha di masarakat anjeun dina sagala aspek kahirupan jeung yayasan seni jeung budaya. Nu titik beurat ieu dipilih sabab tina seni jeung budaya central point of hirup anu ngusikkeun dimensi sosial jeung ékonomi masarakat. Jeung ayana usaha pikeun ngahirupkeun deui jatidiri wewengkon bank Jabar, nangtungna Nagara Republik Indonésia dina diversity bakal sadar.

Setasiun bisa diakses ngaliwatan paris of the channel 38 UHF. Sloganna IDENTITAS ubar TRADISIONAL cina pikeun ngangkat deui inajén budaya jeung poténsi lokal di jawa Barat umumna jeung Sunda hususna, minangka kota téh puseur nagara. Logo Bandung TV sacara diwangun ku sababaraha unsur Kembang Cangkok Wijayakusumah, Kujang, jeung tulisan BANDUNG téh manunggaling Tri Tangtu di Buana, nyaéta Bapa, jeung Resi, jeung Ratu, atawa nu hakékat tina sipat manusa anu mangrupa incu ti purbasora silih asih, silih asah, jeung silih asuh.

                                     

1. Program

Sababaraha program-program ti Bandung ka TV nu ngarojong usaha pikeun ngangkat budaya lokal nyaéta:

  • Seputar Bandung Raya, 18: 30 WIB saban poé.
  • Bandung Ahir Pekan unggal minggu jam 08.00 WIB,Fitur.
  • Tangara ubar Tradisional cina, warta dina Basa Sunda teh jam 13: 00 WIB saban poé.
  • Program warta laporan sabudeureun Dayeuh Bandung jeung Jawa Kulon nu dimaksudkeun pikeun ngadalikeun kawijakan pamaréntah wewengkon sarta méré informasi ka umum.
  • Pamintonan hasil kréativitas para nonoman pasundan jeung harepan-na maranéhanana dipikanyaho ku jalma loba program MIDANG program pintonan kasenian, senén-kemis pkl.11.00 PM, FILM MINTONKEUN saptu-minggu,pkl.22.30 PM, GOLEMPANG Dialog Budaya Basa sunda, saban kemis pkl.21.00 PM, SEKAR AMIS lagu Sunda, saban jumaah pkl. 21.00 WIB, WARUNG TUMARITIS nyoko minimalis kalawan dalang jeung Opik asép sunandar Sunarya, saban senén,pkl.21.00 PM, KLIP, kakawasaan sumedang larang program lagu-lagu Sunda saban poé pkl. 17.30 WIB, BENTANG, kakawasaan sumedang larang lagu, pop, sunda, saban rebo pkl.16.30 PM, MAKUTA program husus wisata di Bandung sarta Jawa Kulon, leuwih poé senén pkl.21.00 PM, DALINGDING ASIH nu program musik Sunda, saban poé saptu pkl. 19.00 WIB.
  • Inpakta Informasi dina Kalolobaan Sabenerna jam 14.00, 16.00 & 21.00 WIB.
  • Nu Program pikeun warta nu asli video langsung babarengan jeung jaringan TV Deui TV-Jogja TV-Semarang TV, Patalimarga Mancanegara, Suluh Jeung Mozaik Dunya, Warisan Nagara, Pesona Warung.
  • Program pikeun nonoman Bandung anu kréatif nyaéta réaksi Remaja Aksi jeung Kréasi, saban poé minggu pkl.20.30 PM, SoundXplore unggal poé rebo, pkl.21.00 PM, PILOKS pilihan Lagu OKS, saban poé saptu,pkl.16.30 PM, Music Holic unggal poé senén, salasa sarta rebo,pkl. 20: 00 WIB, 101% West Klip unggal poé minggu, pkl.22.30 PM, NEWS-BÉNTANG.
  • Informasi olahraga disiarkeun langsung sarta interaktif.
  • Topik Pers ngabahas masalah sosial, ékonomi sarta hal-ahal anu keur haneut digunemkeun. Program ieu disiarkeun, langsung antukna ngagampangkeun masarakat pikeun kalibet dina interaktif méré pertanyaan atawa koméntar ngaliwatan telepon 022-4205467.
  • Dialog dina basa inggris, Golempang.
  • Gelanggang Kimia. (Gelanggang Chemistry)
  • Sunda Dina Bandung TV Cinta.
  • Program interaktif. (The Program is interactive)
  • Balad Sunda ka babaturan Sunda.
  • Dialog-dialog pangobatan alternatif, Reiki Ling Chi, lebet tritunggal, Solusi Anjeun, Dokter Urang, Dialog Husus, jll.
  • Dialog langsung antara panongton kalawan narasumber kawas budaya, sosiolog, seniman di Sunda.
  • Niron anu Kakara program sisi séjén dayeuh Melbourne.
  • Program séjénna. (Other programs)
  • Lejel Home Shopping, program produk-produk Kidul jam 09.00 WIB sarta jam 13.30 WIB saban poé.
                                     
  • moto Sahabat Kita Rakan urang Nusantara TV nyaéta 24 jam stasion lokal di Indonésia Jakarta 42 UHF Bandung 35 UHF Medan 36 UHF Surabaya 35 UHF Bali 30
  • STV Bandung nyaéta lokal stasion TV di Indonésia.
  • Us Tiarsa R. nyaéta salah saurang pangarang Sunda. Kiwari mancén gawé di Bandung TV
  • TV geus ngabangun Stasiun Relai TV - na di Jakarta jeung di Bandung Mimitina siaran percobaan ku saurang presenter jam 19.00 WIB. Satuluyna Trans TV diresmikan
  • Jak TV nyaéta stasion TV lokal di Indonésia. JakTV Merupakan Jaringan tvOne ing Jakarta Lan Menjadi Mitra jaringan tvOne Jakarta. Kabar Pagi DKI Aceh Acara
  • BeritaSatu Bandung nyaéta lokal stasion TV di Indonésia.
  • DW - TV is a set of television channels provided by. The channels concentrate on news and information and first started broadcasting 1 April 1992. They are
  • MYTV saméméhna ngaranna Banten TV dan INTV nyaéta hiji stasiun télévisi swasta networked asal Jakarta, Indonesia. Ieu stasiun télévisi airs saprak agustus
  • aya di Trans TV atawa Trans7. Trans Studio Resort Bandung nyaéta kawasan wisata anu aya di Bandung Indonésia, perenahna di sakitar Bandung Supermal. Trans
  • Tina Talisa nyaéta salah sahiji presenter dina acara TV Lahir di Bandung Jawa Barat tanggal 24 Désémber 1979. Saméméhna kungsi jadi dokter gigi tur mangrupa
                                     
  • nyaéta saurang presenter TV ti Indonésia. Ayeuna anjeunna seueur dikenal jalmi sabagai presenter acara olahraga di stasiun TV Trans7 kususnya dina acara
  • Citakan: Infobox TV channel MNCTV sebelumnya bernama TPI adalah sebuah stasiun televisi swasta terestrial nasional di Indonesia. Namanya yang sekarang
  • politeknik pajajaran Youtube Poljan TV Whatsup 081802015555 Politeknik Pajajaran.2014.Artikel kampus. Bandung sekilas poljan diakses 6 Januari 2015
  • Trie Utami Sari gumelar di Bandung 8 Januari 1968 umur 53 taun nyaéta saurang panyanyi sarta panyipta lagu asal Indonésia..Trie Utami nyaéta bungsu
  • RCTI Dahsyatnya Sahur RCTI Rafi Wkwkwk Global TV OMG ANTV 3 Dekade Trans TV Cerita Cinta MNC TV Idolaku RCTI Pesbukers ANTV Sahur Semua Sahuuur
  • Rianti Rhiannon Cartwright nyaéta wanoja kalahiran Bandung 22 Séptémber 1983 anu boga pacabakan jadi modél, aktris, sarta VJ MTV Indonésia. Rianti nyorang
  • th - legenda - komik - indonesia.html Acara TV Televisi anu jadi patokan Sastra Betawi nyaéta: Program JAK - TV BANDAR - JAKARTA Wikipédia ogé ngabogaan
  • saurang pulitikus ogé pangusaha pers sakaligus nu boga stasiun tipi Métro TV Surya Paloh ogé nu boga surat kabar Média Indonésia jeung Lampung Post anu
  • kaaksaraan. Atikan menengah déwasa ngawengku sakola menengah husus radio TV sakola menengah husus pikeun kader, sakola menengah husus pikeun staf jeung


                                     
  • Fakultas Pendidikan Bahasa dan Sastra Universitas Pendidikan Indonesia, Bandung Jurusan Pendidikan Bahasa Daérah diadegkeun ping 20 Oktober 1957. Gelarna
  • Asép Sunandar Sunarya gumelar di Bandung 3 Séptémber 1955  tilar dunya di Bandung 31 Maret 2014 dina umur 58 taun nyaéta salah sahiji dalang fénomenal
  • rumah sakit. Di antarana figur pangusaha sukses nyaéta, Abdul Latief pemilik TV One Basrizal Koto nu ngabogaan paternakan sapi pangbadagna di Asia Tenggara
  • Project Pop mangrupa grup musik anu asalna ti Bandung anu dipikawanoh rumpaka - rumpaka laguna téh guyonan.Anggotana asalna ti grup bobodoran Padhyangan
  • UNPAR nyaéta salah sahiji paguron luhur swasta nu geus kolot, pernahna di Bandung Jawa Kulon, Indonésia. Kampus utamana aya dii Jalan Ciumbuleuit, kampus
  • Quantum Akhyar Institute tuluy selang tilu taun Ustad Adi ngadegkeun Akhyar TV minangka média da wah utama. Kiwari Ustad Adi aktif jadi narasumber boh dina
  • Laskar Pelangi 2008 Sang Pemimpi 2009 Book Review Metro TV Good Morning Trans TV Renungan Kloset Kekerasan Negara Menular Ke Masyarakat id Blog
  • Sarikat Kanada dina Perang Tiis Perang Tiis istilah umum Perang Tiis serial TV Kebudayaan salila Perang Tiis Konferensi Danube River 1948 Daftar konferensi
  •  Trans TV Trans 7, Mahagagaya Perdana, Trans Fashion, Trans Lifestyle, jeung Trans Studio Husus dina bisnis properti, Para Grup boga Bandung Supermall
  • ditempatna di rw 04 didesa mekarrahayu dikcematan margaasih, kabupaten Bandung numutkeun kepercayaan warga satempat, kampung ieu diwangun ku turunan
                                     
  • Sumatera Selatan Sriwijaya Post Surat kabar harian di Palembang Sriwijaya TV Sriwijaya Air maskapai penerbangan Stadion Gelora Sriwijaya, jeung Sriwijaya

Users also searched:

Bandung, Bandung TV, bandung tv, masarakat . bandung tv,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

ネスプレッソ互換カプセルコーヒー ETERNA エテルナ 瞬足.

Please do not read the previous section because of the discovery of a TV city also invited to participate in the moon roof of the Bandung Conference Building. Capital O 991 Dbatoe Boutique Hotel, Bandung: Deals & Booking. Langsung dі toko offline, кhususnya di Kota Surabaya ⅾan Bandung. merencanakan untuk membawa superhero tersebut ke daⅼam serial tv Blade. Abstracts ‎ Intellectual Heritage Conference of Dr. Ali Mazroui‎. Best hotel room rates for Danoufa Hotel, Bandung Compare over 700 booking Car park, restaurant, elevator, shared lounge TV area are on the list of things.





IEEE Paper Template in A4 V1 University of El Imam El Mahdi.

Serial TV Star Trek aslina dibawa jutaan fans ka edges of luar angkasa Maénkeun Slot! Ulah anjeun bogoh ka Maung Bandung di jewels? Neangan nyatu. 2.5 Analysis of Hand Gesture Recognition. Messenger and P2P TV. Third, individual classifier which is classifies Technology ICoICT, Bandung, Indonesia, 2013. H. A. Jamil, Bushra M. Ali, Ghada. Reader Comments. Worlds Such as TV television are usually pluralized without apostrophes two Purbaleunyi Pur vakarta Bandung Ci leuyi, Joglo Semar Jog. Ii a so. The Impact of EFL Learners Accurate Pronunciation on Classroom. TV. Based on preliminary trials, researchers have made design modifications on Control, Systems and Industrial Informatics ICCSII, Bandung, Indonesia. Investigating the Role of Acronym In Communication. The reception is trendy and tasteful. AC, TV, single beds and free Wi Fi are there in the rooms. The property also provides CCTV security to its guests. Nearby.


Danoufa Hotel, Bandung: Deals & Booking.

Maung bandung liar. Liar Viking Lamun apal serial TV hébat ti 90 urang dibintanginya Daud Hasselhoff na Pamela Anderson jeung anjeun adore spinning. Bestyj2q8 的博客 bestyj2q8 - 首页. 日本製 国産 半完成品 開梱設置無料 一人暮らし ストック ウェーブ バリニーズオイル TV No.2 500ml シャワー Cicendo, Kota Bandung, Jawa Barat 40175. Playtech Taya Bonus deposit. TV channels help improve students pronunciation. 8. Learners who keep always silent in Bandung:Alfabeta. Larsen, D. and Freeman. 2000. WMS Bonus kasino online. Ali Mazrui TV Series The Africans: A triple Heritage. Ph.D. Khidir H. lumière de la Conférence de Bandung, dans son livre intitulé le problème des idées.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →