Back

ⓘ Katapang




Katapang
                                     

ⓘ Katapang

Katapang nyaéta sarupaning tangkal gedé di daérah tropis nu kagolongkeun kana kulawarga Combretaceae. Tuwuhan ieu sumebar ka réa patempatan ku jasana manusa sarta asalna teu dipikanyaho kalawan pasti. Katapang geus lila pisan dibudidayakeun di wewengkon-wewengkon mimiti Australia Kidul Jeung Gini Anyar, Asia Tenggara jeung Mikronésia nepi ka anak buana Indian. Anyar-anyar ieu, tutuwuhan ieu geus diwanohkeun ka bagian-bagian tina buana Afrika jeung Amerika. Ngaran umumna ti antarana Indian almond, Bengal almond, Singapore almond, Malabar almond, Tropical almond, Séa almond, jeung Umbrella tree.

                                     
  • Katapang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Katapang Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Penida 2 Katapang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Bandung. Alamat lengkepna di Jl. Ters. Kopo Km 13 No. 247 Katapang Kalurahan Désa
  • Penida 1 Katapang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kabupatén Bandung. Alamat lengkepna di Jl. Ters. Kopo Km. 13 No 247 Katapang Kalurahan Désa
  • SMKN 1 Katapang nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kabupatén Bandung. Alamat lengkepna di Jl. Ceuri Ters Kopo Km. 13.5, Kalurahan Désa Katapang
  • SMAN 1 Katapang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bandung. Alamat lengkepna di Jl. Kiaraeunyeuh, Kalurahan Désa Banyusari Kacamatan
  • Gandasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Katapang Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sangkanhurip nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Katapang Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Pangauban nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Katapang Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.
  • Sukamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Katapang Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Users also searched:

...
...
...