Back

ⓘ Wijayakusumah




Wijayakusumah
                                     

ⓘ Wijayakusumah

Wijayakusumah atawa Epiphyllum anguliger mangrupa tutuwuhan spésiés kaktus asli Meksiko. Tutuwuhan ieu ilaharna dipelak pikeun hiasan alatan kaéndah sarta seungit kembangna.

                                     

1. Budidaya

Wijayakusumah gampang dibudidayakeun sarta tumuwuh kalayan gancang. Ieu pepelakan merlukeun kompos anu ngandung loba humus sarta saab cai anu cukup dina musim panas sarta kudu dijaga dina suhu 16-25 °C 61-77 °F.

                                     
  • Logo Bandung TV diwangun ku sawatara unsur nyaéta Kembang Cangkok Wijayakusumah Kujang, sarta tulisan BANDUNG mangrupa manunggaling Tri Tangtu di Buana
  • pamaréntah, lembaga atawa organisasi masarakat LSM upamana baé: Piagam Wijayakusumah 1971 minangka pangajén pangluhurna ti pamaréntah puseur id: Departemen
  • Agama Islam Negeri Universitas Muhammadiyah Purwokerto Universitas Wijayakusumah Purwokerto Wisata Melayu Kabupaten Banyumas Direktori Alamat Purwokerto
  • Pangajén kanggo jasa - jasana dina widang seni tari, Cécé meunang Piagam Wijayakusumah ti Presiden Sukarno 1961 Rosidi, Ajip, 1938 - Pustaka Jaya Firm

Users also searched:

...
...
...