Back

★ Silinder (élmu ukur)



Silinder (élmu ukur)
                                     

★ Silinder (élmu ukur)

Dina élmu ukur, nu silinder ieu hudang nepi ka rohangan tilu diménsi dijieun ku dua bunderan nu sarua jeung nu sajajar jeung square ka manuk nu ngalingkung sisi-sisi dua bunderan, tapi.

Bunderan, nu disebut dadampar sedengkeunn nu disebut ahir silinder jeung kuadrat tina manuk anu nyimbutan ieu hudang nepi ka nu disebut simbut nu silinder.

                                     

1. Formula hiji silinder. (The Formula of a cylinder is)

Nu lega beungeut. (The spacious surface is)

L = 2 ⋅ L e g b u n d e r a n L e g a s i a m b u t {\displaystyle L=2\cdot Legabunderan Legasimbut}

= 2 ⋅ π r 2 π r ⋅ h, {\displaystyle =2\cdot \pi r^{2} 2\pi r\cdot h, a}

                                     
  • Dina élmu ukur prisma nyaéta bangun rohang tilu diménsi anu diwatesan ku dadampar sarta tutup nu sarua idéntik ngawangun sisi - n atawa juru - n sarta

Users also searched:

lmu, ukur, Silinder, Silinder lmu ukur, silinder (élmu ukur),

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Chilling Out The Cans nu éndah sorangan.

Возможно, вы имели в виду:. Langkung ti 20 taun ka pengker, élmu kaléng ngeremkeun diri sorangan muncul. Épansi gas anu gancang nyiptakeun épék tiis kana silinder, anu terasna heula, sareng ngan ukur inuman kulkas anu kedah dijaga tetep sepanjang waktos,.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →