Back

ⓘ Pariwara



Pariwara
                                     

ⓘ Pariwara

Pariwara atawa sambung layang nyaéta promosi barang, jasa, pausahaan sarta ideu anu kudu dibayar ku hiji sponsor. Pamasaran nempo pariwara minangka bagian tina stratégi promosi sagemblengna. Komponén séjénna tina promosi kaasup publisitas, hubungan masarakat, penjualan, jeung promosi penjualan.

                                     

1. Sajarah pariwara

Pariwara tulis mimiti dipikawanoh saprak jaman Yunani kuna. Mangsa harita, pariwara eusina ngeunaan budak beulian anu kabur ti dununganana atawa ngeunaan pintonan adu tanding Gladiator, dina mangsa ieu pariwara ngan saukur mangrupa surat edaran. Sawatara waktu satuluyna kakara mecenghul padika pariwara anu ditulisku leungeun sarta maké keretas anu leuwih badag di Inggris. Pariwara munggaran anu dicitak di Inggris bulan Maret 1648. Nepi ka taun 1850-an, di Éropah pariwara tacan sapinuhna dimuat dina koran. Lolobana masih mangrupa pamflt, leaflet, sarta brosur. Pariwara majalah munggaran mecenghul dina majalah Harper taun 1864.halamansatu.net

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →