Back

ⓘ Kaparigelan



                                               

Santika

Santika tina basa Kawi nyaéta pinter, rikat, percéka dina metakeun pakarang. Santik tina basa Kawi, élmu perang. Kasantikaan nyaéta kapinteran dina metakeun pakarang. Tina rupaning berita, cukup bukti-bukti yén rahayat Indonésia dina mangsa baheula geus mikawanoh élmu siasat perang, ngan baé henteu kapanggih kitab-kitab anu ngadadarkeun ieu élmu sacara métodis jeung sistematis. Salah sahiji kasusastraan Indonésia kuno anu kaitung métodis nyaritakeun siasat perang frontal anu disebut wyuha nyaéta kakawin Barata Yuda. Siasat perang nurutkeun Kakawin Barata Yuda nyaéta: Mannddala Wyuha, susun ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →