Back

ⓘ Scandic Hotels




Scandic Hotels
                                     

ⓘ Scandic Hotels

Scandic nyaéta hiji ngaran keur jaringan hotel nu gedé di nagara-nagara Nordik kalayan jumlah-jamleh hotelna leuwih ti 139 boh nu geus oprasi atawa nu keur dijieun kénéh.

                                     

1. Sajarah

  • 1966 Hotel kadua dibuka di basisir kulon Swedia nyaéta di Mölndal deukeuteun Gothenburg.
  • 1992 Pausahaan narima manajemen anyar nu hasil ngadalikeunnana kaluar tina krisis.
  • 1991 Krisis Kuwait meupeuh bisnis hotel ieu.
  • 1973 Jaringan hotel taun ieu mangrupa nu panggedéna sa-Swedia.
  • 1963 Sajarah Scandic dimimitian ku konsép Motor Village nu inovatif kalayan ngaran Esso Motor Hotel di sisi jalan di Närke tengah-tengah Swedia.
  • 1983 Jaringan hotel dijual ka konsorsium Swedia kalayan Ratos minangka nu mibanda bagéan.
  • 1986 Hotel munggaran saluareun Skandinavia dibuka di Koblenz, Jerman.
  • 1994 Visi "Scandic Anyar" diwanohkeun kalayan fokus kana ajén jeung ngahijina ajen.
  • 1996 Scandic meunangkeun bisnis hotel Swedia, Reso Hotels.
  • 1984 Pausahaan jeung hotelna genti ngaran jadi Scandic Hotels.
  • 1985 Ratos jadi pamilik tunggal Scandic Hotels AB.
  • 1972 Pausahaan ngalegaan ambahan ka Norwegia jeung Denmark.

Saham Scandic kadaptar di Stockholm Stock Exchange 17 Desember.

  • 1998 Scandic meunangkeun Arctia, jaringan hotel panggedéna katilu di Finlandia, nu dihijikeun jeung Scandic Hotels jadi jaringan panggedéna munggaran di Nordik.
  • 1999 17 hotel deui beunang, 4 di antarana di Estonia.
  • 1997 Scandic nanda tangan sapuluh perjangjian hotel anyar salila kuarter munggaran, lolobanaana di Norwegia.
  • 2007 Scandic is acquired by Swedish private equity company EQT and Accent. A new éra of expansion starts.
  • 2002 Logo Scandic dimoderenkeun.
  • 2004 Label eco keur sakabéh Scandics di Swedia rengse.
  • 2000 Scandic acquires Provobis Hotels with 16 city hotels in Sweden.
  • 2001 Scandic is acquired by the London-based Hilton Group Plc for £620.2 and pulls out of the Stockholm Stock Exchange. Scandic is successfully integrated into the Hilton family.
                                     

2. Ecological sustainability

Scandics work for ecologically sustainable society started in 1994. Since then, more than 10.000 employees have received ecological sustainability education and more than 10.000 environmental rooms have been built. In 2001 the breakfasts at all Swedish Scandics received the KRAV ecological product certificate, and by 2004 all Swedish hotels had éarned the Swan ecolabel. Scandic has received several national and international awards for its environmental efforts.

S:t Julian Disability Award S:t Julian – Stockholms Stad Feb 06 Glassbjörnen Environmental Award GRIP Forum Norge May 06 Oslo’s Urban Environmental Prize Oslo Stads Miljöpris Jun 06 Bästa Miljöarbete Grand Travel Awards Sverige Mar 07 Scandic Elmia & Scandic Portalen Jönköping Kommuns Miljöpris Jun 07 Stilpriset Hjärter Ess för tillgänglighet Stil Sverige Sep 07 Swedish Recycling Award Recycling & Miljötéhnik Oct 07 Scandic Linköping Väst The Sustainability Award Européan Hotel Design Awards Oct 07 SLEEP, London Best CSR Programme Hospitality Awards, Paris Nov 07

                                     
  • Crowne Plaza tuluy miboga rangkaian résor Isle of Capri Casino. Crowne Plaza Hotels & Resorts Crowne Plaza worldwide location list Crowne Plaza Bangkok Lumpini

Users also searched:

...