Back

ⓘ Data strobe encoding



Data strobe encoding
                                     

ⓘ Data strobe encoding

Data strobe encoding nyaéta hiji pola nyandikeun keur ngirimkeun data dina sirkuit digital. D/S encoding maké dua jalur sinyal, Data jeung Strobe. Boga pasipatan yén Data atawa Strobe robah ajén logisna dina hiji siklus clock, tapi tara duanana. Hal ieu ngagampangkeun clock recovery kalayan toleransi jitter nu hadé ku jalan nga-XOR-keun dua ajén jalur sinyal.

Data strobe encoding munggaran dipaké dina Standar IEEE 1355 tur dipaké dina jalur sinyal dina SpaceWire jeung IEEE 1394 katelah ogé sistim FireWire 400.

Gray code nyaéta kode séjénna nu sok ngarobah hiji ajén logis, tapi tara leuwih ti hiji.

Citakan:Com-stub

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →