Back

★ Universitas Padjadjaran



Universitas Padjadjaran
                                     

★ Universitas Padjadjaran

Universitas nyaéta atikan leuwih luhur nagara di Bandung, Indonesia, nu diadegkeun dina tabel 11 agustus 1957. Selandia anyar dina warsih akademik 2005-2006 nyaéta Prof. Dr. Ganjar Kurnia.

Selandia anyar geus 16 fakultas, nyaéta:

  • Fakultas Élmu Sosial sarta Élmu Pulitik.
  • Fakultas Teknologi Industri Tatanén.
  • Fakultas Psikologi. (Faculty Of Psychology)
  • Fakultas Kedokteran Gigi. (Faculty Of Dentistry)
  • Fakultas Perikanan sarta Kalautan Élmu.
  • Fakultas Pertanian. (Faculty Of Agriculture)
  • Fakultas Ékonomi. (Faculty Of Economics)
  • Fakultas téknik jeung Basa sunda.
  • Fakultas Hukum. (Faculty Of Law)
  • Fakultas Kedokteran. (Faculty Of Medicine)
  • Fakultas Élmu Budaya. (The Faculty Of Sciences Of Culture)
  • Dosen Élmu Komunikasi. (The Faculty Of Sciences Of Communication)
  • Fakultas Élmu Kaparawatan. (The Faculty Of Science Kaparawatan)
  • Fakultas MIPA. (The faculty of MIPA)
  • Puseur Kagiatan Mahasiswaédit. (Faculty Of Pharmacy)
  • Fakultas Peternakan. (The Faculty Of Animal Husbandry)
  • Program Pascasarjana. (Graduate Programs)

Universitas Padjadajaran geus dua kampus utama, mangrupa hiji Kampus Iwa Koesoema Soemantri di Jalan Dina Ukuran Klub jeung Kampus Jatinangor di Jalan Bandung-Sumedang, jawa Barat Sumedang. Salian ieu dua kampus aya ogé hiji kampus nu Extension MIPA jeung Kampus PAAP di Dago jeung Dina Ukuran.

Universitas ngabogaan 50-gelar Program, 20 Program ieu dedicated lolobana, 9 Program Doktor, Program Spésialis, Program Ékténsi, Program nu D4, jeung nu Program D3.

                                     
  • Muhtadin nyaéta salah saurang pangarang Sunda. kiwari mancén gawé minangka dosén di Jurusan Sastra Sunda, Fakultas Ilmu Budaya, Universitas Padjadjaran
  • Pebruari 1969. Anjeunna aktip janten dosen sareng peneliti di Universitas Padjadjaran oge salaku Ketua Program Studi Magister Ilmu Sejarah. Salian tina
  • Fatimah Universitas Michigan 1987 Bahasa Sunda dialek Cikamurang, wilayah Trisi, Kabupaten Indramayu. Fakultas Sastra, Universitas Padjadjaran Universitas
  • ka1988.. Sajaba ti éta, anjeunna ogé guru besar di Fakultas Hukum Universitas Padjadjaran Bandung. Pamanggihna ngeunaan hukum nu unina Hukum adalah keseluruhan
  • kaélmuan ti Universitas Padjadjaran sarta diwidian ku Kadapol VIII Langlangbuana Jawa Kulon kiwari Polda Jabar dina taun 1982, diadegkeun Universitas Langlanghuana
  • Penonton Universitas Padjadjaran 29 April 2009. Diakses tanggal 2010 - 08 - 09. Apep Hudaya, Mendalang Itu Butuh Kejeniusan Universitas Padjadjaran 16
  • Universitas Islam Negeri Syarif Hidayatullah Jakarta 1990 S2 Universitas Indonésia Jurusan Ilmu Politik 1993 - teu tamat S2 Universitas Padjadjaran
  • Serang Universitas Indonesia Universitas Negeri Jakarta Universitas Terbuka Politeknik Negeri Jakarta Universitas Padjadjaran Bandung Universitas Pendidikan
  • yaan, Pemerintah Daerah Tingkat I Propinsi Jawa Barat, sarta Universitas Padjadjaran Rarancang jeung téhnis ngawangunna mah dipigawé ku PT.Decenta, Bandung
  • Universitas Indonesia, taun 1962 - 1964. Panungtung, satutasna pangsiun, digawé salaku dosen luar biasa di Fakultas Sastra, Universitas Padjadjaran Bandung
                                     
  • Fakultas Sastra Universitas Padjajaran sarta Pupuhu Pusat Studi Sunda. Edi S. Ekadjati meunang gelar sarjana ti Universitas Padjadjaran Jurusan Sajarah
  • peran penting dina Sastra Sunda. Kungsi kuliah di Fakultas Hukum Universitas Padjadjaran UNPAD tapi teu hatam. Mimiti ngarang ti taun 1960 - an nepi ka
  • dunya pangatikan luhur saperti ngabuka Universitas Nasional Unas salah sahiji nu ngadegkeun Universitas Padjadjaran hususna Fakultas Kadokteran Unpad
  • Adityawarman Universitas Padjadjaran Universitas Pendidikan Indonesia UIN Sunan Gunung Djati Universitas Pasundan Universitas Komputer Indonesia Universitas Katolik
  • Sastra Sunda, Fakultas Sastra anu kiwari jadi Fakultas Ilmu Budaya Universitas Padjadjaran Pamass diadegkeun di Bandung, ping 16 Séptémber 1964. Pamass boga
  • Garut dina taun 1968 sarta Fakultas Sastra Jurusan Antropologi Universitas Padjadjaran Bandung, nepi ka tingkat III Ida kungsi meunangkeun pangajén:
  • mahasiswa - mahasiswa ti Fakultas Sastra Universitas Padjadjaran jeung Fakultas Ilmu Sosial dan Politik Universitas Katholik Parahyangan. Kecap Padhayangan
  • Bandung: Wedalan Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda, gawe bareng PT Kiblat Buku Utama, jeung Universitas Padjadjaran ISBN 9793631910. OCLC 125409879. 
  • kalungguhan jadi Anggota Déwan Pertimbangan Agung DPA jeung Réktor Universitas Padjadjaran Iwa Kusuma Sumantri kakara diangkat jadi pahlawan nasional dina
  • dunya nulis. Lantaran éta atikanana dituluykeun ka Fakultas Sastra Universitas Padjadjaran Unpad Saméméh digawé di Dinas Pariwisata Kota Bandung bari ngasuh
  • bangsa. Kerjasama Pusat Kajian Lintas Budaya, Fakultas Sastra Universitas Padjadjaran dengan Kementerian Kebudayaan dan Pariwisata. ISBN 9786028795326
                                     
  • ketua MPR nu keur ngajabat Taufiq Kiemas. en Wichelen, Sonja van Universitas Amsterdam Contesting Megawati: The Mediation of Islam and Nation in
  • Penerbitan Kamus Basa Sunda, gawe bareng PT Kiblat Buku Utama, jeung Universitas Padjadjaran ISBN 9793631910. OCLC 125409879. id Leokum, Arkady 1997 Aku
  • Departemen Agama. Universitas 17 Agustus 1945, Cirebon Universitas Advent Indonesia, Bandung Universitas Al - Ghifari, Bandung Universitas ARS Internasional
  • Republik Indonesia. Universitas 17 Agustus 1945, Cirebon Universitas Advent Indonesia, Bandung Universitas Al - Ghifari, Bandung Universitas ARS Internasional
  • datang, Kerjasama Pusat Kajian Lintas Budaya, Fakultas Sastra, Universitas Padjadjaran dengan Kementerian Kebudayaan dan Pariwisata Cite uses deprecated
  • Penerbitan Kamus Basa Sunda, gawe bareng PT Kiblat Buku Utama, jeung Universitas Padjadjaran ISBN 9793631910. OCLC 125409879. en Rel dan lebar sepur diakses
  • dipintonkeun ku TVRI Pusat. Aya ogé naskah gending karesmen dina judul Ruhak Padjadjaran nu kungsi dipintonkeun di Teater Terbuka Taman Budaya Jawa Barat tanggal
  • Jakarta: Kerjasama Pusat Kajian Lintas Budaya, Fakultas Sastra, Universitas Padjadjaran dengan Kementerian Kebudayaan dan Pariwisata. ISBN 9786028795333
  • Penerbitan Kamus Basa Sunda, gawe bareng PT Kiblat Buku Utama, jeung Universitas Padjadjaran ISBN 9793631910. OCLC 125409879. Syarat, Rukun dan Wajib Umroh

Users also searched:

Padjadjaran, Universitas, Universitas Padjadjaran, universitas padjadjaran, élmu. universitas padjadjaran,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Enhancing Islamic Financial Services for Microenterprises.

Situs jurnal Universitas Negeri Medan ini memuat jurnal yang Padjadjaran Journal of Dentistry is a scientific journal publishing original articles on. Laboratory of Management, Faculty of Economy LMFE, Universitas Padjadjaran conducted a pilot project Linkage Program for Islamic micro entrepreneurs.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →