Back

ⓘ Nomor Pokok Wajib Pajak




                                     

ⓘ Nomor Pokok Wajib Pajak

Nomer Poko Wajib Pajeg nyaéta nomer nu dibikeun ka wajib pajeg keur kaperluan ngitung, nyetor, jeung ngalaporkeun pajeg nu jadi hutang dina hiji waktu sakumaha nu geus ditetepkeun dina ieu UU.

                                     

1. Mangpaat NPWP

  • Ngajaga kaertiban dina mayar pajeg tur pangawasan administrasi pajeg.
  • Tanda pangwanoh diri atawa identitas wajib pajeg din angalaksanakeun hak reujeung kawajiban mayar pajegna.
  • Sarana dina administrasi pajeg.
  • Dituliskeun dina unggal dokumen pajeg.
                                     
  • Panghasilan PPh Undang Undang Pajeg Panambahan Niley PPN Nomor Pokok Wajib Pajak Jurusita Pajeg 1. UU RI Nomer 28 taun 2007 ngeunaan Parobahan Katilu

Users also searched:

...