Back

ⓘ Jalur Utama Hokuriku




Jalur Utama Hokuriku
                                     

ⓘ Jalur Utama Hokuriku

Jalur Utama Hokuriku salah sahiji jalur West Japan Railway Company ngahubungkeun wewengkon Kansai jeung basisir Sea of Japan.

                                     

1. Data dasar

  • West Japan Railway Company Layanan jeung trek
  • Ti Maibara ka Naoetsu: 353.8 km / 219.8 mi.
  • Operator, jarak
  • Japan Freight Railway Company Layanan
  • Ti Tsuruga ka Tsurugakō: 2.7 km / 1.7 mi.
  • Japan Freight Railway Company Layanan jeung trek
  • Station-stasion
  • Stasion barang wungkul: 4
  • Stasion panumpang: 78, kaasup angkutan barang
  • Gauge: Citakan:1067mm
  • Ti Maibara ka Tsuruga: 1.500 V DC
  • Ti Itoigawa ka Naoetsu: 1.500 V DC
  • Jalur ganda: Ti Maibara ka Naoetsu
  • Sumber listrik: Ti Maibara ka Naoetsu
  • Ti Tsuruga ka Itoigawa: 20.000 V AC
  • Ti Tsuruga ka Tsurugakō: Token system
  • Railway signalling
  • Ti Maibara ka Naoetsu: Otomatis
  • Pusat CTC
  • Maksimum kacepatan: 130 km/jam
  • Ti Maibara ka Ōmi-Shiotsu: Shin-Ōsaka Operation Control Center
  • Ti Ōmi-Shiotsu ka Naoetsu: Kanazawa Operation Control Center
  • Ti Maibara ka Ōmi-Shiotsu: Safety Urban Network Traffic System SUNTRAS
  • Sistim CTC
                                     

2. Station-stasion

  • Antara Maibara jeung Nagahama, tempo ogé Biwako Line.
  • Kareta Rapid atawa Special Rapid ti Urban Network wewengkon Osaka-Kobe-Kyoto eureun di unggal stasion di bagéan ieu.
1: Aya kareta rapid ti/ka Jalur Utama Hokuriku.
                                     
  • Japan Railway Company JR West Jalur Utama Hokuriku saerta water kontrol antara JR West jeung JR Central di Jalur Utama Tōkaidō. Stasion ieu dibuka taun
  • Jalur langsung nu ngahubungkeun metropolitan Nagoya jeung wewengkon Hokuriku tapi leuwih gancang maké Tōkaidō Shinkansen jeung Jalur Utama Hokuriku keur
  • jeung Kanazawa, Jepang, ngagunakeun bagéan ti Jalur Utama Tōkaidō, Kosei Line, jeung Jalur Utama Hokuriku Dioperasikeun ku West Japan Railway Company
  • Line. Jalur Biwako kaasup segmen Jalur Utama Hokuriku sedengkeun Kosei Line, JR Takarazuka Line jeung Gakkentoshi Line kaasup kana jalur utama The section
  • Jalur Yamanote 山手線, Yamanote - sen? East Japan Railway Company JR éast salah sahiji jalur pangsibukna jeung jalur komuter utama di Tokyo. Rutena siga
  • Stasion dilayanan ku jalur - jalur di handap ieu: Tokyo Metro Ginza Line Hibiya Line East Japan Railway Company Akita Shinkansen Hokuriku Shinkansen Nagano
  • Japan Railway Company Jalur Utama Takayama: Naka Station, Sohara Station, Kakamigahara Station, Unuma Station Nagoya Railroad Jalur Meitetsu Kakamigahara:
  • sababaraha jalur di handap ieu: Central Japan Railway Company JR Central Tōkaidō Shinkansen West Japan Railway Company JR West Jalur Utama Tōkaidō Biwako
  • Bureau Line 1 Asakusa Line Tokyo Metropolitan Bureau of Transportation Jalur 1 Jalur Higashiyama Transportation Bureau City of Nagoya Line 2 Chiba Urban

Users also searched:

...