Back

ⓘ Stasion Nishi-Gifu



Stasion Nishi-Gifu
                                     

ⓘ Stasion Nishi-Gifu

Stasion Nish-Gifu nyaéta stasion kareta nu dioperasikeun ku Central Japan Railway Company tur ayana di beulah kulon Kota Gifu, Préféktur Gifu, Jepang. Sajalur jeung Stasion Gifu, salah sahiji tina dua stasion JR Central di Kota Gifu. Stasion ieu ogé dina Jalur Utama Tōkaidō.

                                     

1. Sajarah

Stasion Nishi-Gifu mimiti dibuka dina bulan Nopémber 1986 bagéan ti Japan National Railways. Dina bulan April, jadi bagéan ti JR Central sarta terus dina kakawasaan JR Central nepi ka kiwari. Stasion ieu diwangun saluhureun jalan, sabab Jalur Utama Tōkaidō aya di luhur nu ngaliwatan Kota Gifu. Dina tengah-tengah 2006, stasion dioméan tur nambahan tangga jalan jeung mesin tiket TOICA.

                                     

2. Halteu Beus

Di beulah kidul Stasion Nishi-Gifu aya Beus gratis Fureai Bus, nu ngalayanan panumpang tujuan Gifu Prefectural Office sarta sababaraha halteu beus di antarana. Salian ti éta aya ogé Beus Nishi-Gifu Kurukuru, keur jalur lokal. Gifu Bus, Co., Ltd. mibanda halteu beus deukeut pintu asup utama, ngahubungkeun ka sababaraha wewengkon di Kota Gifu.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →