Back

ⓘ Jalur Aonami




Jalur Aonami
                                     

ⓘ Jalur Aonami

Jalur Aonami nyaéta jalur kareta di Nagoya City ngahubungkeun Stasion Nagoya jeung Kinjo-Futo Station. "Jalur Aonami" nyaéta ngaran pondok keur Jalur Kulon Palabuan Nagoya, West Nagoya Port Line dioperasikeun ku Nagoya Seaside Rapid Railway. Jalur ieu asalna cabang ti Jalur Tōkaidō nu ngan dipaké keur kareta barang, dibuka keur panumpang dina tanggal 6 Oktober 2004. Jalur ieu masih dipaké keur jalur kareta barang ku Japan Freight Railway Company antara Stasion Nagoya jeung Nagoya Freight Terminal, sanajan kitu, bagéan antara Stasion Nagoya Arako Station dipaké boh keur kareta panumpang atawa kareta barang. Unggal stasion di Jalur Aonami mibanda nomer simbol.

                                     

1. Stasion-stasion

  • AN05 Minami-Arako South Arako, 南荒子
  • AN10 Noseki 野跡
  • AN08 Arakogawa-Koen 荒子川公園
  • AN11 Kinjo-Futo Kinjo Pier, 金城ふ頭
  • AN02 Sasashima-Raibu ささしまライブ
  • AN07 Nagoya-Keibajo-Mae Front of Nagoya Horse Racing Course, 名古屋競馬場前
  • AN06 Nakajima 中島
  • AN03 Komoto 小本
  • AN09 Inaei 稲永
  • AN04 Arako 荒子
  • AN01 Nagoya 名古屋
                                     
  • Jalur Sakura - dōri 桜通線, Sakura - dōri - sen? nyaéta jalur subway, bagéan ti sistim Nagoya Municipal Subway 名古屋市営地下鉄, Nagoya Shiei Chikatetsu? di Nagoya
  • Jalur Utama Kansai 関西本線, Kansai - honsen? , disebut oge Kansai Line nyaéta jalur kareta di Jepang nu ngahubungkeun Stasion Nagoya jeung JR Namba Station
  • Jalur Utama Tōkaidō 東海道本線, Tōkaidō - honsen? nyaéta jalur Japan Railway JR pangsibukna, ngahubungkeun Stasion Tokyo jeung Kobe Station. Panjangna 589
  • Nagoya Kintetsu Corporation Jalur Nagoya: tujuan Yokkaichi, Tsu, Ise Nakagawa, Matsusaka, Iseshi, Toba, jeung Osaka Aonami Line AN01 tujuan Kinjo - Futo
  • Jalur Utama Chūō 中央本線, Chūō - honsen? ilahar disebut Jalur Chūō, nyaéta salah sahiji jalur JR di Jepang. Jalur ieu antara Tokyo jeung Nagoya, sanajan
  • Kintetsu - Nagoya eki nyaéta titik ahir Jalur Kintetsu Nagoya. Stasion ieu nyambung ka Stasion Nagoya JR Central, Aonami Line, jeung Nagoya City Subway tur
  • Jalur Higashiyama 東山線, Higashiyama - sen? nyaéta jalur subway, bagéan ti sistim Nagoya Municipal Subway di Nagoya, Jepang. Sacara resmi, ieu jalur disebut
  • tujuan Owari Seto Jalur Nagoya: di Nagoya jeung Hatta tujuan Yokkaichi, Tsu, Nakagawa, Matsusaka, Ise, Toba jeung Osaka Aonami Line: di Nagoya tujuan

Users also searched:

...