Back

ⓘ Stasion Tokyo




Stasion Tokyo
                                     

ⓘ Stasion Tokyo

Stasion Tokyo nyaéta stasion kareta nu lokasina di Marunouchi distrik bisnis Chiyoda, Tokyo, deukeut ka Imperial Palace jeung pusat komersil Ginza.

Ieu stasion mangrupa terminal panghubung utama di Tokyo, stasion pangsibukna di Jepang dumasar kana jumlah kareta unggal poé leuwih ti 4.000, tur kadalapan pangsibukna di Jepang dumasar kana jumlah penumpangna. Ieu stasion ngarupakan titik awal jeung terminal keur Shinkansen jalur kareta cepet, tur ngalayanan keur lokal jeung regional jalur Japan Railways, ogé jaringan Tokyo Metro.

                                     

1. Jalur

Di handap ieu jalur nu ngaliwat atawa mimiti jeung panungtung di Stasion Tokyo:

  • Sobu Line Rapid kaasup layanan Narita Express
  • Jalur Yamanote
  • Jōetsu Shinkansen
  • Tōhoku Shinkansen
  • Jalur Yokosuka
  • Yamagata Shinkansen
  • Akita Shinkansen
  • Jalur Utama Tōkaidō
  • Keihin-Tōhoku Line
  • Jalur Chūō
  • Keiyō Line
  • East Japan Railway Company
  • Nagano Shinkansen
  • Central Japan Railway Company
  • Tōkaidō Shinkansen
  • Tokyo Metro
  • Marunouchi Line

Stasion dihubungkeun ku sababaraha torowongan pajalan kaki ka Stasion Ōtemachi subway nu ruwet dilayanan ku Tōzai, Chiyoda, Hanzōmon jeung jalur Mita.

Stasion Tokyo ogé mangrupa terminal beus antar wewengkon, nu sacara rutin ngalayanan ka sabaraha kota di Wewengkon Kantō tur beus malem ka Kansai jeung Wewengkon Tōhoku.

                                     
  • Line Tokyo Metro 6000 seri 6120F DP Tiba di Stasion Angké KRL Commuter Line JR 205 seri 205 - 121F BOO SF - 8 Rangkéan Karéta di Stasion Angké Stasion Angké
  • ex Tokyo Metro 05 - 110F asup Stasion Sudirman. Jalma - Jalma dina jam puncak di stasion Sudirman Area komérsial Layar monitor posisi KRL Lift stasion keur
  • pangsibukna jeung jalur komuter utama di Tokyo Rutena siga lingkaran, ngahubungkeun stasion utama di Tokyo sarta pusat urban kaasup wewengkon Ueno, Akabane
  • antara Stasion Tokyo jeung Shin - Ōsaka Station. Tōkaidō Shinkansen Stasion Tokyo - - Shin - Osaka Station, 552.6 km Jalur Utama Tōkaidō 東海道線 Stasion Atami
  • gerbong KRL AC séri Tōyō Rapid 1000 jeung Tokyo Metro 5000. Tempat pikeun ngarucat KRL lianna aya di Stasion Cikaum, nyaéta tempat perucatan KRL Éksekutip
  • resmi jalur ieu mimiti ti Stasion Tokyo di Chiyoda, Tokyo tapi lolobana kareta jarak jauh mimitina ti Stasion Ueno di Taitō, Tokyo sarta ngalitawatan sababaraha
  • Honshū, Jepang, bagéan ti pausahaan JR East. Ieu ngalayanan antara Stasion Tokyo jeung Shinjō Station di kota Shinjō, Yamagata Prefecture dina trek
  • Stasion Shizuoka 静岡駅, Shizuoka - eki? nyaéta stasion kareta di Shizuoka, Jepang, di Tōkaidō Shinkansen jeung Jalur Utama Tōkaidō. Stasion Shizuoka mimiti
  • Stasion Atami 熱海駅, Atami - eki? nyaéta stasion kareta di Atami, Préféktur Shizuoka, Jepang. Stasion ieu ngalayanan sababaraha jalur dihandap ieu. East
  • Tōkaidō - honsen? nyaéta jalur Japan Railway JR pangsibukna, ngahubungkeun Stasion Tokyo jeung Kobe Station. Panjangna 589.5 km 366 miles teu kaasup sababaraha

Users also searched:

...