Back

★ Sajarah Jepang



                                               

DAMRI

DAMRI anu kapanjangan tina Djawatan Angkoetan Motor Repoeblik Indonesia nu dibentuk dumasar Makloemat Kementerian Perhoeboengan RENGKING No. 01 / DAMRI / 46 tanggal 25 oktober 1946 nu tugas utamana ngayakeun angkutan jalma jeung barang di jalan kku ngagunakeun kendaraan motor.

Sajarah Jepang
                                     

★ Sajarah Jepang

Tulisan sajarah Jepang dimimitian ku tulisan nu ampir sarua dina sajarah Chinese ti mimiti abad maséhi. Tapi, panalungtikan arkeologi pikeun mintonkeun yén hiji jalma geus hirup di pulo bangsa Jepang dina awal periode paleolitik luhur. Sanggeus umur és ahir, kira-kira 12.000 pikeun SM, ekosistim Pulo bangsa Jepang nu hirup manusa, nu bukti pikeun kahiji kalina yén anjeun kapanggih keramik pikeun périodeu Jōmon. Sajarah Jepang kaselang ti périodeu nu isolasi tina istilah, nu radikal ilaharna revolusioner, jadi kapangaruhan ku dunya luar.

                                     

1. Rujukan. (References)

  • Artikel ieu ngandung bahan ti Perpustakaan Kongrés Nagara Studi, nu pamaréntah Amérika Sarikat publikasi dina domain publik. - Japan.
                                     

2. Tumbu luar. (External links)

  • Daftar pustaka tina Sajarah Jepang nepi ka taun 1912, Universitas Cambridge.
  • English translation of the Wei Zhi.
  • 古事記~往古之追慕~Big5 Chinese Loba online Japanese historical texts, e.g. for the Rikkokushi, Dainihonshi and more.
  • SengokuDaimyo.com, ramatloka pangarang Samurai jeung ahli sajarah, Anthony J. Bryant.
  • National Museum of Japanese History.
  • Jepang 日本古代史料本文データ Downloadable lzh dikomprés payil Jepang sajarah teks.
  • Database sajarah Jepang. (The Database of the history of Japan)
  • Jepang 古代史獺祭 Many online historical texts from Japanese, Chinese, Koréan nu patali jeung sajarah Jepang.
  • Yamada Sho Dina Taun 2002. Pulitik jeung Kapribadian: Japans Awon Arkeologi Kulawarga, Harvard Asia Quarterly Vol. VI, No. 3. Di-jero commentary dina éksténsif panipuan nu nyandak tempat di archéology in Japan over a 20-yéar periode.
  • Jepang J-Teks 日本文学電子図書館 Loba Jepang sajarah sastra teks.
  • Kaca Sajarah Samurai Jepang, catetan ngeunaan sajarah Jepang.
  • Proyek Dokumentasi Sajarah Jepang ku Christopher Spackman. Template ieu diawaskeun ku GFDL, jadi hal ieu bisa dipaké salaku sumber Artikel.
  • Historiographical Institute of Universitas Tokyo 東京大学史料編纂所.
  • Sajarang Jepang dina Periode Seni Edo.
  • Kasimpulan krolonogi Sajarah Budaya Jepang.

Arsitéktur tradisional Asia dina topik

                                     
  • kahirupan di pulo - pulo Jepang geus aya dina période Paléolitik Luhur. Dumasar kana catetan ngeunaan Jepang dina buku sajarah Sajarah China ti abad kahiji SM
  • role of the Emperor of Japan Shogun Bakufu Cloistered rule Sajarah Jepang Runtuyan Kaisar Jepang Lists of incumbents Imperial Household of Japan Ningen - sengen
  • Perdana Mentri Jepang Pulitik Jepang Sajarah Jepang Parliamentary system Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan Perdana Mentri Jepang Prime Minister
  • ngadegkeun Jepang 660 SM dumasar kana kalender Gregori. Sistim jaman ieu diadopsi taun 1872. Dina istilah nasionalisme, Kōki nekenkeun lilana sajarah Jepang katut
  • kasalapanbelas, Basa Jepang maké kecap injeuman ti basa daerah kulon, utamana Basa Inggris. Ahli sajarah bahasa nu nalungtik Basa Jepang sacara husus percaya
  • Tulisan Jepang Kanji 漢字 Kana 仮名 Hiragana 平仮名 Katakana 片仮名 Manyogana 万葉仮名 Pamakéan Furigana 振り仮名 Okurigana 送り仮名 Rōmaji ローマ字 Romanisasi kecap Basa Jepang nyaéta
  • Désémber - Dina sajarah Jepang ahir jaman Taishō sarta awal jaman Shōwa jeung jaman ekspansi Jepang 28 Januari - Katō Takaaki, Perdana Mentri Jepang ka - 24.
  • panalungtik sajarah jeung Basa Jepang maké susunan Jepang mangka gambaran sajarah jeung literatur ilahar dipaké salaku rujukan dina susunan Jepang upamana
  • pronunsiasi. Basa Jepang heubeul nyaéta Basa Jepang nu dipaké dina Kojiki, Man yōshū, sarta saméméh catetan sajarah jeung sajak Jepang Basa Jepang heubeul geus
  • Basa Jepang Sajarah tulisan mimiti Jepang Kojiki 古事記 dipercaya geus dipaké saméméh 712, saperti tulisan dina kanbun. Ayeuna sakabéh SMA di Jepang jeung
  • Lini Mino - Owari, lini panggedéna dina sajarah Jepang kajadian di Préféktur Gifu. 12 Oktober - Fumimaro Konoe, Perdana Mentri Jepang ka - 34, 38 jeung 39.
  • kalungguhan dugi ka 7 Juli 1972. anjeunna perdana mentri panglamina di sajarah Jepang Nikah jeung Hiroko dina taun 1926 sarta gaduh dua putra, Ryutaro and
  • Konsep 郡 geus ditinggalkeun dina sababaraha Sajarah Jepang sarta masih kénéh dipaké dina Sistim alamat Jepang keur nangtukeun tempat kacamatan atawa désa


                                     
  • Ieu runtuyan sajarah pribadi nu jadi Perdana Mentri Jepang Watesan sababaraha kali marentah, boh runtuyan jeung séjénna, diruntuykeun tur diitung dina
  • Jepang sacara resmi geus teu ngagunakeun sistim federal tradisional, sarta kabagi kana 47 préféktur nu gumantung kana kawijakan pamaréntah pusat keur sistim
  • perang dina Sajarah Jepang catetan perang pangkolotna nyaéta Perang Jinshin dina taun 672, nu ngajadikeun Kaisar Temmu salaku kaisar Jepang ka - 40. Wewengkon
  • utama Jepang Ahli sajarah nyatet yén loba aran tempat nu sarua di wewengkon Kinki jeung di Kyushu beulah kaler. Tempo ngaran tempat di Jepang keur leuwih
  • Heisei Basa Jepang 平成 nyaéta ngaran jaman Jepang kiwari di Jepang éra Heisei dimimitian dina tanggal 8 Januari, 1989 until 2019, ngan sapopoe sanggeus
  • Kyūshū 九州, Salapan propinsi? nyaéta pulo gedé nomer tilu di Jepang tur pangkidulna jeung pangkulonna tina opat pulo utama. Ngaran ieu keur ngagantikeun
  • Kota Sendai 仙台市, Sendai - shi? nyaéta ibukota Préféktur Miyagi, Jepang tur kota panggedéna di Wewengkon Tōhoku kaler wetan Populasi sajuta jiwa jeung
  • kota metropolitan katilu panggedéna jeung kota sejahtera nomer tilu di Jepang Ayana di basisir Pasipik Wewengkon Chūbu di tengah Pulo Honshū, tur ibukota
  • di luar Jepang kaisar panungtung ngan dumasar kana nami anumerta keur di Jepang Kaisar Hirohito, kaisar panglamina dina sajarah Kaisar Jepang tur loba
  • Sajarah télékomunikasi di Indonésia dimimitian saprak cénel channel telegraf munggaran dibuka dina tanggal 23 Oktober 1855 ku Pamaréntah Hindia Walanda
  • Ibu kota Jepang nu ayeuna sacara de facto nyaéta Tokyo. Di Jepang istilah ibu kota shuto anyar dipikanyaho sanggeus Perang Dunya II réngsé. Saméméhna
  • pamaréntah Jepang tur ngaswastakeun parusahaan pos. Taun 2005, Koizumi nu mingpin PDL meunang sora mayoritas di parlemén dina sajarah Jepang modéren. Sababaraha
                                     
  • Angkatan Laut Jepang 海軍省, Kaigunshō? nyaéta kamentrian satingkat cabinet ti taun 1872 - 1945 nu diatur ku Angkatan Laut Kakaisaran Jepang IJN Military
  • Kansai - chihō? atawa wewengkon Kinki 近畿地方, Kinki - chihō? Jepang aya di wewengkon Tengah - Kaler pulo utama Jepang Honshū. Wewengkon ieu ngawengku préféktur Nara
  • périodeu Edo Basa Jepang 江戸時代, Edo - jidai disebut ogé périodeu Tokugawa, mangrupa bagéan tina Sajarah Jepang mimiti taun 1603 nepi ka 1867. périodeu
  • Disebut kota nomer dua Jepang Osaka sacara sajarah mangrupa ibukota dagang Jepang tur kiwari nomer dua panggedena di Jepang wewengkon metropolitan
  • 1945  tilar dunya 1 Juli 2006 dina umur 61 taun nyaéta ahli sajarah Sunda jeung sajarah Indonesia. Dipikawanoh minangka pakar naskah Sunda. Terahir anjeunna

Users also searched:

Jepang, Sajarah, Sajarah Jepang, sajarah jepang,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Bet Akbar Akumululator Sajarah Ngéléhkeun.

Bet Akbar Akumululator Sajarah Ngéléhkeun. Juni 18, 2019 Spin Palace warta & kasino bonus. 0 Komentar. Thrill hébat dina tohan olahraga nyaéta tambang. Top 10 Situs Kasino Online Jepang Bonus kasino online. Возможно, вы имели в виду:. Wilujeng sumping pitunjuk anjeun ka casinos online pangalusna di Jepang. Sajarah judi di Jepang parantos rada dinamis saprak aya parobihan parobihan.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →