Back

ⓘ Niigata, Niigata



Niigata, Niigata
                                     

ⓘ Niigata, Niigata

Kota Niigata nyaéta ibukota jeung panglobana populasi di antara kota-kota di Préféktur Niigata, Jepang. Ayana di basisir kaler-kulon Pulo Honshū, pulo panggedéna di Jepang, nyanghareup ka Laut Jepang jeung Pulo Sado.

Ti saprak Restorasi Meiji jadi hiji palabuan bebas. Niigata jadi kota ti kacamatan dina taun 1889, sarta dina 1 April 2007, jadi kota metropolitan munggaran di Basisir Laut Jepang di Pulo Honshū.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →