Back

ⓘ Honshū



Honshū
                                     

ⓘ Honshū

Honshū nyaéta pulo panggedéna di Jepang, disebut Pulo utama ; di kiduleun Hokkaidō meuntas Selat Tsugaru, kalereun Shikoku meuntas Inland Sea, kaler-wetaneun Kyūshū meuntas Selat Kanmon. Pulo ieu nomer tujuh pulo panggedénna, sarta nomer dua pulo panglobana populasi di dunya sanggeus Jawa.

                                     

1. Titik ekstrim

Titik pangkalerna di Honshū nyaéta Shimokita Peninsula di Ōma, Aomori, pangkidulna di Cape Kure, Kushimoto, Wakayama. Pulo ieu beulah wetan diwatesan ku Todogasaki di Miyako, Iwate sarta di kulon ku Bishanohana di Shimonoseki, Yamaguchi. Pulo ieu manjang antara 8 darajat bujur jeung 11 darajat lintang.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →