Back

★ Pakarang



Pakarang
                                     

★ Pakarang

Pakarang nu pakakas anu bisa dipaké lamun bitotama maehan atawa numpurkeun, atawa ngancurkeun. Pakarang nu bisa dipaké pikeun serangan musuh atawa méla of ancaman. Pakarang mimiti dipaké ku manusa minangka alat keur moro.

Eta sacara métafor, nu mana wae nu gawé sanajan geus psikologis bisa ceuk sahiji pakarang, ti péso ka hiji misil ngamuk antarbuana rudal ngamuk antar benua, ICBM.

Pikeun lengkep daptar pakarang, tempo téknologi jeung parabot militér.

                                     

1. Sajarah

Tapak manusa ti jaman pangawalna nepi ka kaadaban kiwari, perkembangan manusa téh salawasna dibarengan ku pakarang. Perkembangan pakarang laju sarua jeung tumuwuhna téknologi. Dina mangsa kuna, pakarang téh hiji ciri kakuatan manusa, utamana mah sabab awak manusa teu boga pakarang alami samodél pihak. Pakarang ieu ngamungkinkeun nu nyepengna leuwih bahya batan manusa nu teu nyepeng pakarang.

                                     

2. Pakarang dumasar kana. (The weapon is based on the)

  • Sadaya waktu. (All the time)
  • Panengah. (Intermediate)
  • Téknologi militer perang Napoléon.
  • Pakarang modern. (Modern weapons)
  • Téknologi militer Perang Dunya I.
  • Téknologi di militer ahir abad ka-20.
  • Téknologi militer Perang Dunya II.
  • Maca. (Read)
                                     
  • Pakarang nuklir hartina pakarang nu ngahasilkeun kakuatan ngaruksakna tina réaksi nuklir inti, boh fisi atawa fusi. Hasilna, pakarang nuklir nu kawilang
  • Gencatan senjata nyaéta pangeureunan perang atanapi konflik pakarang nanaon saheulaan di mana pihak nu milu satuju ngeureunkeun kalakuan agrésif masing - masing
  • Organisasi keur Palarangan Pakarang Kimia Basa Inggris: Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons OPCW nyaéta hiji organisasi antarpamaréntah
  • lolobana proyéktil téh didesain minangka pakarang anggang. Panah, gondéwa, jamparing, tumbak, jeung pakarang sajenis ditembakkeun maké gaya mékanik murni
  • Bedog téh pakarang paranti motong, tuktak - teukteuk.. Bangsa péso gedé paranti kudak - kadék.. Pakarang paranti kudak - kadék. Pungsi praktis leuwih nyoko kana
  • Sumpit nujul kana sawatara hal di handap: Sumpit pakarang pakarang nu ngabelesatkeun pélor nu kawas jarum. Sumpit parabot alat paranti dahar nu
  • Keris nyaéta ngaran pakarang kabangsaan, paranti nubles, sok dialus - alus dijieun perhiasan. Pakarang anu seukeut anu dijieun tina pamor atawa logam. Baheula
  • utama kaasup Grup Angkatan Pakarang A Wilhelm List Angkatan Pakarang Tank ka - 1 Ewald von Kleist Angkatan Pakarang Tank ka - 4 Kolonél - Jéndral Hermann
  • deui ka wujud asal sanggeus dipanah pakarang cakra. Pakarang cakra Batara Wisnu disebut cakra Ujaksana. Pakarang cakra sakti milik Arjuna Sasrabahu disebut
  • Badi nyaéta pakarang nu sarupa péso ngan gagangna béngkok. Biasana wangun badi leuwih leutik batan péso.


                                     
  • Gacok nyaéta pakarang paragi nugar
  • Jamparing nyaéta alat nu kaasup kana golongan pakarang Dijieunna bisa tina awi, kai, atawa logam. Wangunna panjang leutik, dina congona aya seseukeutna
  • Gaét nyaéta pakarang paragi ngait nu beurat tur digagangan.
  • Gobang nyaéta pakarang sajinis bedog ngan wangunna leuwih panjang. Danadibrata, R.A. 2009 Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Indonesia: Kiblat Buku
  • Rusia, George H. W. Bush jeung Boris Yeltsin néken Pasini Pangurangan Pakarang - Pakarang Strategis singk. Inggris START nu kadua. 1994 Pasawat Baikal Airlines
  • Bajra nyaéta pakarang baheula kawas gada, dijieunna tina beusi. Bajra mah sok sanajan wangunna kawas gada ngan dina palebah huluna henteu réa ku cucuk
  • Tumbak nyaéta sarupaning pakarang paranti perang anu gagangna tina kai jeung seuseukeutna tina beusi anu méncos. Tumbak ogé sok di paké pikeun moro sato
  • umum harti gobéd geus miheureut kana hiji pakarang sajinis arit ngan wangunna rubak. Nu mantak kitu, aya pakarang lian nu ngaranna sarua, nyaéta péso gobéd
  • pikeun bahan wangunan. Dépo pakarang di sakuliah nagri dirakrak sarta eusina dirampas antukna dina mangsa éta loba pakarang militer dicekel ku warga sipil
                                     
  • Réaksi nuklir Daya nuklir Pembangkit listrik tanaga nuklir Réaktor nuklir Pakarang nuklir Limbah radioaktif Dina sosiologi, kulawarga inti Basa Inggris:
  • Kunti. Sawatara sumber nyebutkeun yén manéhna ngabogaan kepinter dina maké pakarang tumbak. Ngaran Yudistira dina basa Sansakerta diejah Yudhisthira, anu hartina
  • diancurkeun. 1997 Konvénsi Pakarang Kimia 1993 mimiti lumaku, ngalarang produksi, paneundeunan sarta panggunaan pakarang - pakarang kimia pikeun nu narékenna
  • Pedang nyaéta sajnis pakarang seukeut tur panjang. Pedang bisa mibanda dua sisi seukeut atawa ngan hiji. Pedang biasana dijieun tina logam teuas saperti
  • Kripi, tuluy dibéré atikan. Alatan kamahéran Krépa dina élmu ngagunakeun pakarang tungtungna manéhna diangkat jadi pajabat di Astinapura sarta dibéré kapercayaan
  • bagian puhuna ngajendol siga beuteung bucitreuk, tapi aya ogé anu mangrupa pakarang pusaka kawas kujang, boga tilu mata. kujang keris Hazeu, G. A. J. Iets
  • Gobang bisa nujul ka sawatara hal: Gobang: pakarang sanijis bedog Gobang: ngaran désa di Kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor Gobang: pecahan duit 2, 5 sén
  • Traktat Zona Bébas Pakarang Nuklir Afrika nu ngalega ka sadaya wewengkon cai téritorial nagara Afrika atawa Traktat Palarangan Pakarang Nuklir di Amérika
  • ogé mangrupa pakarang Geus kakoncara suku Madura di mana arit disebut ogé celurit nu mangrupa pakarang anu jadi andelanna ieu pakarang anu mangrupa arit
  • tangtu. Ilaharna bitotama téh dibarengan ku konflik kalawan dilengkepan pakarang boh antar nagara boh antar masarakat. Cicirénna ku agrési nu ékstrim
  • jeung pakarang kampak, tumbak jeung pedang salah sahiji pakarang andelanna. Pedang - pedang nu haradé, engkéna baris diwariskeun ka turunanna. Pakarang - pakarang
Sumpit
                                               

Sumpit

Beurat nujul kana sababaraha hal di handap ieu: Beurat pakarang: pakarang nu ngabelesatkeun kawas jarum. Beurat alat: alat paranti dahar nu asalna ti Asia Timur.

Users also searched:

Pakarang, pakarang, téhnologi . pakarang,

...

Encyclopedic dictionary

Translation

Blue Village Pakarang Resort, Khao Lak: Deals & Booking.

Pakarang jeung mawar. Anjeun parantos ngalakukeun guitared air malu ka band ieu sababaraha kali sateuacan ayeuna air gitar ka slot! Guns N Roses. Pakarang Villa, Khao Lak: Deals & Booking. Powered by panyadia software gigantic Microgaming, nu Katresna Ku Pakarang Frozen Fajar mangrupakeun slot lima reels kalayan cara unggul 243. Theta slot. Pakarang jeung mawar Taya Bonus deposit. Best hotel room rates for Pakarang Villa, Khao Lak Compare over 700 booking sites Real customer reviews & ratings Fast & easy booking Visit.





Katresna mibanda pakarang Taya Bonus deposit.

Best hotel room rates for Blue Village Pakarang Resort, Khao Lak Compare over 700 booking sites Real customer reviews & ratings Fast & easy.





...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →