Back

ⓘ Tochigi Prefecture




Tochigi Prefecture
                                     

ⓘ Tochigi Prefecture

Préféktur Tochigi nyaéta salah sahiji préféktur nu aya di Wewengkon Kantō di Pulo Honshū, Jepang.Ibukotana nyaéta Kota Utsunomiya. Utsunomiya kawentar ku raosna gyoza di toko husus. Di Utsunomiya, Préféktur Tochigi aya supermall pangbadagna di Wewengkon Kantō Kaler, Bell Mall.

Nikkō, nyaéta Kuil Shinto jeung kuil Buddhist ku UNESCO geus diaku minangka Tempat Titilar Dunya, aya di ieu préféktur. Nikkō kurang leuwih sajam maké kareta ti Tokyo.

Tempat nu kawentar séjénna nyaéta Nasu tempat cinyusu panas jeung sake tradisional jeung tempat ski. Kulawarga Kaisar ngabogaan tempat reureuh di Nasu. Nasu Shiobara nyaéta stasion utama Shinkansen.

Tempat onsen séjénna nyaéta Kinugawa.