Back

ⓘ Thailand




Thailand
                                     

ⓘ Thailand

Karajaan Thailand nyaéta hiji nagara di Asia Tenggara. Di beh wetanna wawatesan jeung Laos katut Kamboja; di beh kidulna jeung Teluk Thailand katut Malaysia; sarta di beh kulonna, aya Sagara Andaman katut Myanmar. Ibu kotana, tur mangrupa kota panggedéna nyaéta Bangkok.

                                     

1. Tumbu luar

Resmi

  • Mfa.go.th Thailand Ministry of Foreign Affairs
  • Thaigov.go.th Royal Government of Thailand
  • Tourism Authority of Thailand Official tourism website
  • Thailand Internet Information National Electronics and Computer Technology Center
  • Thai National Assembly Official Thai Parliament website

Lianna

  • Thailand Travel Dictionary Non-commercial information site
  • Longdo Map Thailand On-line Thailand map
  • CIA - The World Factbook - Thailand
  • Thailand Country Fact Sheet from the Common Language Project
  • Birdwatching in Thailand
  • Learn Thai Culture.com
  • Citakan:Flickr
                                     
  • Pandémi koronavirus 2019 di Thailand mimiti kapanggih di tanggal 13 Januari 2020. Ieu mangrupa kasus munggaran anu kapanggih di luar Tiongkok. Per tanggal
  • .th téh mangrupa kode nagara domain undak luhur internét pikeun Thailand
  • Bangkok Thailand กร งเทพฯ, กร งเทพมหานคร atawa Krung Thep, Krung Thep Maha Nakhon กร งเทพมหานคร  pitulung info nyaéta ibu kota jeung kota panggedéna
  • wirua grup étnis Austronesia utami nu nyicingan Semenanjung Melayu, kidul Thailand pantai kidul Burma, pulo Singapura, Bornéo gisik basisir kaasup Brunéi
  • Gunung di thailand
  • Viétnam anu nunjukkeun pangaruh ti Tiongkok, jeung ngaran Kamboja, Laos, Thailand jeung Myanmar anu mangrupa pangaruh ti India. Aya 2 jéntréan ngeunaan
  • Pangbantean di Universitas Thammasat, losinan mahasiswa ditandasa ku tentara Thailand 1976 - PM Tiongkok Huo Guofeng nyerek Kelompok Opat, mungkasan Révolusi
  • Perhimpunan Bangsa - Bangsa Asia tenggara diadegkeun dina tanggal 1967 di Bangkok, Thailand nu dicirikeun ku panandatanganan Deklarasi ASEAN atawa Deklarasi bangkok
  • modél Thailand anu lulus ti Satriwitthaya School 2 sareng ti Fakultas Ékonomi di Universitas Kasetsart. Anjeunna mimiti mendakan popularitas di Thailand sareng
  • tina Association of South East Asian Nations. AFF diadegkeun taun 1984 ku Thailand Filipina, Brunei, Singapura, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Kamboja, Laos

Users also searched:

...
...
...