Back

ⓘ Mésopotamia



Mésopotamia
                                     

ⓘ Mésopotamia

Mesopotamia mangrupa tempat lahirna peradaban, sacara géografi aya di antara walungan Tigris jeung Euphrates, dina kahirupan kiwari pakait raket jeung Iraq jeung kuloneun Iran. Sumer di beulah kidul Mesopotamia dianggap pusat peradaban dunya mimiti. Kota Mesopotamia dijadikeun ibu kota ku Akkadian, Babylonia, Assyria, Mitanni, Neo-Assyrian, Neo-Babylonian, Parthia, Sassanid jeung Karajaan Abbasid. Di waktu séjén, wewengkon di atur ku kakuatan luar, saperti Achaemenid, Macedonian/Seleucid, Rashidun, Umayyad, Ottoman jeung Karajaan Inggris.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →